Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre PVC ventilen på en Nissan Hardbody

Den positive veivhuset ventilasjonsventil på Nissan Hardbody pickup er en enveis ventil som gjør at gasser fra innsiden av sveiv tilfelle av motoren din til å bli sirkulert gjennom sylindrene for å brenne dem av . Dette reduserer mengden av indre trykk i motoren og de tilhørende utslipp. PCV ventiler er tilgjengelig fra forhandleren eller gjennom auto deler butikken . Ventilen er svært billig og tar bare noen minutter å endre. Du trenger
Metric skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og finn oljefilter på førersiden av motoren. Filteret stikker ut på siden av motoren og er lett gjenkjennelig.
2

Finn PCV ventilen på siden av motoren rett bak oljefilteret. Det er en liten skrue i ventilen med en stor gummislange kommer av det. PCV ventilen er på førersiden av motoren.
3

Trekk gummislange av enden av PCV ventilen , deretter bruke en 19 - mm fastnøkkel til å skru ventilen mot klokken . Drei ventilen til den er løs nok til å fjerne fra blokken . Kast den gamle ventilen.
4

Installer den nye ventilen i gjengeboringen i motorblokk og skru det fast med en 19 - mm fastnøkkel. Skyv gummi slangen tilbake på slutten av den nye PCV ventilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102412.html

Previous:
Next:

Tune Ups