Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik installerer du et drivstoffilter på en 1999 Ford Ranger

The drivstoff filter på en 1999 Ford ranger må skiftes hver 30.000 miles, som anbefalt av Ford. Fjerne drivstoff filter på 1999 Ford Ranger vil kreve hjelp av en spesiell drivstoff linjen flytting verktøyet. Når du har verktøyet, kan du bytte ut drivstoffilteret selv i ca 30 minutter. Du vil være i stand til å plukke opp spesielle drivstoff linjen flytting verktøyet, sammen med et nytt drivstoffilter, fra de fleste auto deler butikker. Du trenger
drivstoffilter
Special drivstoffslangen flytting verktøyet
Ratchet
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Ta av bensinlokket fra gass-tank. Dette vil frigjøre presset ut av drivstoff filter, slik at drivstoffet ikke vil spray overalt.
2

Finn drivstoff filter, som vil bli festet til rammen under førerdøren.


3

Sett inn spesielle drivstoff linjen remover verktøy i den ene enden av dieselfilter. Skyv verktøyet over drivstoff linjen ved åpningen av dieselfilter og skyv verktøyet inn i filteret til du kjenner at det smetter. Deretter trekker tilbake på drivstoff linje som du holder verktøyet på plass inne i drivstoffilteret.
4

Flytt til den andre siden av dieselfilter og skyv verktøyet over drivstoff linjen og skyv verktøyet inn i drivstoff filter til du kjenner at det smetter. Trekk drivstoff linje ut som du holder verktøyet på innsiden av dieselfilter. Nå begge linjene er fjernet fra drivstoffilter.
5

ta ut drivstoffilteret boltene med en skralle og en stikkontakt og skyv den gamle drivstoff filteret ut av holderen.
6

Skyv den nye drivstoffilteret inn i filteret braketten og trekk til boltene slik at braketten er stram og sikker rundt det nye drivstoffilteret.
7

Sett drivstoff linjer inn i drivstoff filter på både sider til du føler dem i lås. Når Drivstoffslangene låse inn i drivstoff-filter, vil de ikke komme ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102314.html

Previous:
Next:

Tune Ups