Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan øke hestekrefter av en Chevy 350

Chevrolet 350 er en small-block V8-motoren ble introdusert i 1967. Den 350-motoren er plassert i mange biler, fra stasjonsvogner til sportsbiler, og er den mest brukte small-block motor av all-time. Motoren gir store mengder hestekrefter på grunn av sin størrelse (5,7 liter). Øke hestekrefter kan gjøres ved å installere noen etter-markedet alternativer for å øke effektiviteten av luftinntak og tenningssystem. Du trenger
1/2-inch skralle
Spark plug socket
Ratchet socket satt
skrutrekker
Iridium-tipped tennplugger (Qty. 8)
Høy flyt luft filter
Throttle body spacer
Vis flere instruksjoner
en

Trekk låsen for å åpne panseret. Finn det runde luftfilter beholderen funnet på toppen av nesten alle 350 small-block motorer. Fjern holderen bolt med en skralle og riktig kontakt og fjerne luftfilteret lokket. Trekk ut luftfilteret og kast. Sett inn en ny high flow luftfilter, plassere den på samme sted den opprinnelige filter var i. Bytt luftfilter lokket og feste holderen bolt til beholderen.
2

Endre tennplugger. Finn ut tennpluggene på hver side av 350-motoren. Ta ut tennpluggen ledningen til den første kontakten. Bruk skralle og en Plugghetter å ta ut pluggen. Sett inn en ny iridium-tipset tennplugg. Fest pluggen til motorblokk, stramme til anbefalt moment. Skyv tennpluggen på toppen av pluggen. Gjenta for de resterende syv plugger.
3

Finn spjeldhus funnet til høyre for luftfilteret beholderen. Den er koblet til beholderen med en gummi-slange. Bruk en skrutrekker til å fjerne holderen klikk koble luftstrømmen slangen til spjeldhus. Trekk av og fjern luftstrømmen tube. Bruk skralle og riktig størrelse kontakten for å skru ut spjeldhus fra motoren kroppen. Sett inn en spjeldhus spacer der spjeldhus ble opprinnelig plassert. Fest spjeldhus over spacer med de medfølgende utvidede bolter. Stram boltene til dreiemoment spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102627.html

Previous:
Next:

Tune Ups