Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Den beste måten å ikke Mix Up distributør cap Ledninger

Gjør-det-selv-motor optimaliseringer er en god måte å spare penger på vedlikehold av din bil hvis du har verktøy og kompetanse til å gjøre jobben. Moderne bil optimaliseringer som regel bare innebære å erstatte tennplugger, distributøren cap, tenning ledninger og luft og drivstoff filtre, så borte er de dager da dette var en komplisert prosedyre. Den eneste reelle måten å introdusere et problem når du gjør din egen melodi er å blande opp distributør cap (tenning) ledninger. Hvordan problemet kan oppstå

Alt om en melodi er ganske enkel: Du tar ut en tennplugg og erstatte den med en skikkelig gapped en med samme nummer, du bytte luftfilter og drivstoffilter med den angitte erstatning, og deretter du takle distributør cap og rotor.The distributør cap sitter på toppen av distributøren, som kan befinne seg på toppen foran, topp bak eller på siden av motoren. Hetten er holdt til distributøren av våren klipp eller små skruer. Fordeleren hetten, i forbindelse med ten-rotor, som ligger under hetten, tjener som distribusjonsstedet for tennspenning i sin reise fra tennspolen til de forskjellige gnist plugs.At jevne mellomrom foreslått av kjøretøyet maker, vanligvis fra 30.000 til 100.000 miles, av lokket og rotoren skiftes ut fordi terminalene på innsiden av hetten erodere bort, resulterer dette i dårlig motorytelse. Dette krever at tenningsledningene bli fjernet fra lokket, og dette er den tiden da et problem kan utilsiktet være forårsaket av installatøren. De tenningsledningene, som avhengig av antall sylindre i motoren har kunne telle fire-åtte, plugg inn i toppen av fordeleren hetten. Ledningene sitter i hatten i en bestemt rekkefølge, kalt tenning rekkefølge, og må kobles til riktig terminal på hetten. Blanding ledningene opp betyr tennpluggene får tenning spenning i feil rekkefølge. Når dette skjer, går motoren dårlig, om i det hele tatt, så forsiktighet må tas for å holde ledningen for straight.
Hvordan unngå en Mix-up

Det er to måter å holde plasseringen av tenningsledningene riktig. Det beste er å erstatte ledningene en om gangen hvis plassen tillater. Neste beste markerer ledningene som du fjerner dem fra den gamle cap.Marking distributør cap ledninger må gjøres på en måte som vil være lett å lese når det er på tide å plugge dem inn i den nye hetten. En sort tusj er ikke et godt valg for dette fordi, selv leselig når blekket er vått, blekket tørker til nesten samme farge som en igntion ledning, noe som gjør merkene veldig vanskelig å se. Ved hjelp av en maling markør er bedre, men maling tar en god del tid å tørke, og kan dras av ledningen accidentally.When du har plass til å bruke det, er en god markør valget enkelt maskeringstape. Bare skrive et tall på båndet med en markør, og deretter kutte tapen lenge nok til å vikle rundt ledningen og så holde seg til seg selv for å danne en kode. Å vite den faktiske sylinder tallene er ikke viktig. Du kan bruke hvilken som helst nummereringen du vil så lenge du vet hva som ordningen er når det gjelder tid til å koble ledningene inn til ny distributør cap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102252.html

Previous:
Next:

Tune Ups