Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre en viftereim på en Duramax

The Duramax er en 6,6-liters dieselmotor som kommer i 2001-2009 Chevrolet lastebiler. Viftereimen på Duramax dieselmotor er et enkelt belte, kalt en serpentin belte. The Serpentine beltet styrer vifte, dynamo, servostyring pumpe og klimaanlegget pumpen. Beltet er ført rundt alle de sekundære trinser og drives av veivakselen. Veivakselen snur serpentin belte rundt hver av motor tilbehør slik at de kan fungere. Endre Serpentine beltet når det er overdreven sprekker eller andre skader stede. Du trenger
1/2-inch stasjonen breaker bar
Vis flere instruksjoner
en

Park lastebilen inne i et sikkert område med en jevn overflate.

2

Åpne panseret og finn diagram av serpentin belte routing instruksjoner. Dette diagrammet er plassert på undersiden av panseret eller nær panseret låsing låsen på viften liksvøpet.
3

Finn den automatiske beltestrammeren. Strammeren er på passasjersiden av motoren. Den automatiske strammeren har en 1/2-inch firkantet hull i den fjærbelastede arm som kan brukes til å løsne spenningen fra beltet.
4

Skyv den firkantede enden av breaker bar inn i firkantede hullet på den fjærbelastede armen på strammeren. Slå den automatiske beltestrammeren mot solen med 1/2-inch breaker bar. Trekk remmen av automatisk reimstrammer skivene med den andre hånden.
5

Trekk beltet ut av de gjenværende trinser og rundt viftebladene. Deretter trekker beltet ut av motorrommet.
6

Route den nye beltet rundt viftebladene og rundt motoren tilbehør trinser ved å følge ruting instruksjonene på ruting diagrammet.

7

Slå automatisk reimstrammer trinse mot solen med breaker bar igjen. Skyv den nye beltet på automatisk reimstrammer trinse og slipp strammeren.
8

Tørn Duramax diesel motoren og la den gå i 15 sekunder. Slå av motoren og inspisere beltet igjen for å sørge for at beltet kommer til å bo inne hver trinse. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102443.html

Previous:
Next:

Tune Ups