Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik fjerner 2000 Dodge Caravan tennplugger

De tennplugger på en 2000 Dodge Caravan gi gnist til motoren , og er en integrert del av den interne forbrenning. Over tid , kan gapet på tennpluggene utvide, eller pluggene kan miste effektivitet , noe som vil føre til problemer med funksjonaliteten til motoren. For å fikse det du må bytte tennplugger , men det første trinnet er å fjerne dem fra motoren . Du trenger
3/8-inch skralle og utvidelse
Spark - stikkontakt
Vis flere instruksjoner
en

La motoren avkjøles før du fjerner tennpluggene . Begynn med tennplugg ledningen helt til venstre på motoren, nærmest radiatoren . Hold tennplugg ledningen så nær topplokk som mulig. Fjern pluggen ledningen ved å trekke den vekk fra motoren og vri samtidig.
2

skru fra hverandre tennpluggen fra motoren ved hjelp av 3/8-inch skralle, forlengelse og tennplugg socket . Løst sette tennplugg ledningen inn i den tennplugg sted slik at du ikke forvirre eller krysse tennplugg ledninger når du går å montere motoren.
3

Gjenta trinn 1 til 2 for hver gjenværende tennplugg , jobber en om gangen for å sikre at ingen ledninger eller tennplugger bli krysset .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102397.html

Previous:
Next:

Tune Ups