Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Test tennspoler

Fra spoler og spiral pakker til elektroniske tenninger og datamaskiner, kan tenningssystemet være et mysterium. Hvordan vet du om en spole som forårsaker problemene som du opplever i bilen din? Testing spolen er det første trinnet i feilsøking av systemet og vil fortelle deg uten spørsmål om spolen fungerer slik den ble utformet. Prosedyren er den samme uansett hva slags bil du kjører - den eneste forskjellen er plasseringen og type spiral du har å jobbe med. Du trenger
Wrench satt
Ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en fastnøkkel til å løsne bolten på den negative batterikabelen og sett kabelen til side på et sted som ikke vil tillate det å ta på batteriet mens du arbeider.
2

Finn spolen på kjøretøyet. Fjern sentrum ledningen som går fra spolen til distributøren, og fjern eventuelle ledninger som er koblet til de positive og negative terminalene på spolen med en skiftenøkkel. På eldre stil spoler disse vil være innlegg på toppen av spolen. Nyere systemer som bruker spiral pakker som krever at du kobler ledningsnettet kontakten og bruke pinnene i kontakten for dine berøringspunkter.
3

Plasser den første testen bly fra ohmmeter din på negative terminalen og den andre på den positive klemmen. Les motstanden mellom terminalene fra måleren. Du leter etter et intervall mellom 0,70 og 1,7 ohm. Alt utenfor dette området indikerer en defekt spole.
4

flytter en av måleledningene fra siden terminalen til den høy-spenning terminal i sentrum av spiralen. Det spiller ingen rolle hvilken bly er på hvilken terminal, fordi du leser motstand, ikke forsterkere eller volt. Legg merke til lesing fra ohmmeter - du er ute etter en lesning som strekker seg fra 7.500 til 11.000. Noe utenfor dette området indikerer en defekt coil.
5

Sett coil ledningen på høyspent terminal og de andre ledningene på siden terminalene. Installer Løsne mutrene på siden terminaler og stram dem med en skiftenøkkel.
6

Fest negative batteriet kabelen til batteriet terminalen og stram bolten som holder klemmen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102279.html

Previous:
Next:

Tune Ups