Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune Up en Jeep Liberty

Motor og chassis av Jeep Liberty er designet for å tåle påkjenningene ved daglig kjøring, samt kravene til grov off-road bruk. For å opprettholde integriteten til Jeep Liberty mekaniske systemer, er det anbefalt av produsenten at du utfører en "tune up" omtrent hver 60.000 miles. Utføre regelmessig vedlikehold på bilen din vil sikre seg mot katastrofale feil. Du trenger:
syntetisk blanding motor olje
oljefilter
framaksel væske
Bakaksel væske Nike Air filter
Giroljefiltre
Tennplugger (6)
tennspolen ledninger (6)
Vis flere instruksjoner
en

Skift olje og oljefilter på Jeep Liberty som en del av sin melodi opp. Slam i bunnpannen, på ventilflater og rundt stempelringer kan føre til motorskade termisk sammenbrudd.
2

Tøm og erstatte overføring væske. Automatgir synchros, som er girene ansvarlige for å konvertere strømmen til drivakselen, kan varme til kritiske nivåer, noe som resulterer i beslaglagte tannhjul og total overføring tap. Bruk enten Dexron eller Mercon væske i din Jeep Liberty overføring.
3

Sett den bakre og fremre aksel væske med syntetisk væske.
4

Kontroller luftfilteret å avgjøre om det må skiftes. Et skittent luftfilter vil vises mørk grå eller brun. Skifting av luftfilteret er billig forsikring mot å innføre fremmedlegemer i din Jeep Liberty inntak system.
5

Erstatt de seks tennplugger med ferske plugger. Ny, vil riktig avfyring tennplugger sikre riktig forbrenning i sylindrene samt maksimal drivstoffeffektivitet fra din Jeep motor.
6

skift tennplugg spiral ledninger. Varme fra motorrommet forårsaker skade på spoler over tid, noe som fører til økt motstand i spolen og redusert kraftoverføring. Pass på at du kobler hver tennplugg spole til den tilsvarende sylinder. Feilkoplede spoler vil resultere i motor feiltenning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102467.html

Previous:
Next:

Tune Ups