Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre gnist plugger på en 2002 Ford Escape

Hvis motoren i 2002 Ford Escape begynner å gå ujevnt, starter hardt eller drivstoff kjørelengde blir dårligere, kan det være tid for nye tennplugger. Tennpluggene jobbe sammen med ledninger, coil og distributør for å gi nøyaktig timet elektriske ladninger til sylindrene i motoren din. Hvis de ikke fungerer som de skal, vil bilen ha redusert hestekrefter og motoren vil ikke kjøre som utformet. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Spark plug socket
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batterikabelen fra batteriet. Ved hjelp av en skiftenøkkel eller socket og skralle, løsne bolten og trekke kabelen rett i terminalen.
2

Fjern en enkelt tennpluggen danne en av pluggene. Ta tak i ledningen ved oppstart og vri den mens du trekker den rett av tennpluggen.
3

Fjern tennpluggen fra sylinderen med en tennplugg socket og skralle. Snu socket og skralle mot klokken til pluggen er gratis og løft den ut av sylinderen.
4

Sett inn en ny tennplugg i sylinderen og skru den med klokken for hånd for å få det i gang, er forsiktig ikke å krysse skru pluggen. Fest en tennplugg socket og skralle til pluggen, trekkes den til den sitter godt og slå den en kvart omdreining.
5

Plasser en liten mengde dielektrisk fett på innsiden av tennpluggen boote og installere boot på tennpluggen. Fettet vil holde boot fra stikke til pluggen, noe som gjør det lettere å fjerne senere.
6

Flytte til neste tennpluggen og gjenta prosessen, fortsetter gjennom alle tennpluggene en om gangen før du har forandret dem alle (din 2002 Ford Escape har enten fire eller seks tennplugger, avhengig av størrelsen på motoren). Må ikke fjernes mer enn en tennplugg ledning av gangen. Dette vil holde avfyring rekkefølge fra å bli forvirret i jobben.
7

Installer negative batteriet kabelen på negative innlegg av batteriet. Trekk til bolten med en skiftenøkkel. Prøvekjør motoren for å bekrefte at reparasjonen var vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102307.html

Previous:
Next:

Tune Ups