Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte en 1971 BMW Modell 2000 Ignition Plug

Som en del av et komplett melodi prosedyre, bør du inspisere og /eller erstatte tenning (gnist) plugger i din 1971 BMW 2000 hver 12.000 miles. Dette vil hjelpe deg å holde motoren går jevnt og hindre unødvendige havarier. Tennpluggene i din 2000-modellen er tilgjengelig og du kan erstatte dem hjemme ved hjelp av noen vanlige verktøy i omtrent en time. Dette vil ikke bare hjelpe deg å spare på drivstoff forbruk, men også på auto reparasjonskostnader. Du trenger:
Soft stålbørste
Ratchet
Stor skralle forlengelse
Spark plug socket
Penetrating olje om nødvendig
Wire gapping verktøyet
Anti-seize compound
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på BMW og finne ut tennpluggene. Finner dem ved å følge de fire tennplugg ledninger mot topplokket på motoren. Hver og en av disse ledningene kobles til en tennplugg på topplokket.
2

Grab bagasjerommet på en av tennplugg ledninger på topplokket. Vri ledningen boot venstre og høyre når du trekker forsiktig oppstart av toppen av tennpluggen.
3

Tørk støv og rusk fra rundt tennpluggen med en myk stålbørste til å holde skitt fra å falle inn i brennkammeret etter fjerning av tennpluggen og hindre oljelekkasje fra utviklingsland i sylinderen.
4

Løsne tennpluggen sakte med en skralle, stor skralle forlengelse og Plugghetter. Opprettholde kontakten og skralle forlengelse rett på pluggen. Hvis tennpluggen synes stakk, gjelder gjennomtrengende olje rundt tennpluggen, følge instruksjonene på produktets pakken. Hvis du prøver å tvinge løs en tennplugg, kan du skade Monteringsgjengene på aluminium topplokk og ende opp med en dyr reparasjon. Fjern tennpluggen.
5

Sjekk gapet på den nye tennpluggen ved hjelp av en wire-gapping verktøyet. Dersom nødvendig, må bøyeverktøyet som følger med gapping verktøyet for å justere side elektrode, med L-form, på spissen av pluggen, til et 0,025-tommers hull. Se også etter den hvite utslipp klistremerke på motorrommet eller brukerhåndboken for å dobbeltsjekke dette er riktig gap for tennplugger.
6

Påfør et tynt lag med anti-seize compound til gjengene på ny tennplugg og installere pluggen ved hjelp av bare Plugghetter og store skralle forlengelse for å unngå stripping trådene. Trekk til tennpluggen til 21 fot-pounds med en momentnøkkel, stor skralle forlengelse og Plugghetter.
7

Koble tennplugg ledningen til ny tennplugg, noe som gjør at metallet kontakten inni ledning boot smetter over den stikklemme.
8

Sett resten av tennplugger, ett om gangen, etter trinn 2 til 7 og lukk panseret når du er ferdig.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102139.html

Previous:
Next:

Tune Ups