Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik installerer Ford Spark Plug Wires

Installere tennplugg ledninger på din Ford-motoren er ikke mye forskjellig fra å installere plugg ledninger på en motor, med unntak av at distributøren er plassert i front av noen Ford V8-motorer. Hvis plugg ledninger ikke fungerer riktig, vil motoren ikke går bra siden den gnisten er ikke riktig reise fra distributør til motoren. Instruksjoner
en

La motoren avkjøles i minst en eller to timer, inntil du kan trygt ta på eksosen manifolder.
2

Plukk en ledning på fordeleren der du vil fjerne og installere en ny tennplugg ledning. Trekk boot av ledningen av distributør cap ved å ta tak støvelen der boot møter wire, og trekke kabelen tilbake.
3

Hold wire i den ene hånden, og trekk den ut av eventuelle tennplugg ledningsklipsene bruke hendene og dra til du kommer til tennpluggen i den andre enden. Grip av tennpluggen boot på samme måte som i trinn 1, og trekk boot av tennpluggen.
4

Installer en ny ledningen til distributør cap ved å sette boot på elektrode på distributør og skyve den på plass til oppstart lager en smellende lyd.
5

Kjør erstatning ledningen langs stien tomt av ledningen du fjernet i trinn 2, og skyv tennpluggen boot på tennpluggen til det spretter på plass.
6

Gjenta trinn 1 til 4 for hver plugg ledning på motoren (for ikke å krysse tennplugg ledninger og få dem forvirret).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102257.html

Previous:
Next:

Tune Ups