Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik Skift tennpluggene i en Ford Ranger

De tennplugger i din Ford Ranger pickup er i hovedsak en isolator som tillater høy spenning strøm å passere fra coilen via tennplugg ledning gjennom topplokket. Når gjennom hodet, produserer tennpluggen en elektrisk gnist inne i motorens sylinder til å tenne luft og brennstoff i sylinderen. Nye tennplugger vil øke ytelsen til motoren, øke drivstofføkonomi og la motoren kjøre jevnere. Du trenger
Wrench satt
Spark-stikkontakt
Ratchet
Replacement tennplugger
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på din Ranger og finn negative batteriet kabelen slutten på minuspolen på batteriet. Fjern bolten fra batteriet kabelen enden med en skiftenøkkel og ta ut batteriet kabelen fra batteriet terminalen. Isoler kabelen fra batteriet terminalen mens du arbeider.
2

Finn tennplugger langs sidene av motoren, rett under ventilen dekselet. På den fire-sylindrede motoren pluggene er på førersiden og på seks-sylindrede motorer, det er tre på hver side av motoren.
3

Start med fronten tennpluggen på førerens side av motoren. Ta tak i tennpluggen ved boot og trekk den av tennpluggen. Legg den til side for nå og ikke fjerner eventuelle andre tennplugg ledninger ennå.
4

Sett inn en tennplugg kontakten inn i tennplugg hullet og over pluggen. Fest en skralle og forlenger til Plugghetter og snu kontakten og tennpluggen mot klokken for å fjerne tennpluggen fra topplokket. Kast den gamle tennpluggen.
5

tråden en ny tennplugg inn i topplokket bruke hendene for å unngå kryss-threading det. Trekk til tennpluggen med en tennplugg socket og skralle ved å dreie den med klokken til den sitter godt, og slå den en kvart omdreining. Skyv tennplugg ledningen til tennpluggen til den klikker på plass.
6

Flytte til neste tennplugg i kø og gjenta prosessen. Fortsett rundt motoren før du har endret alle pluggene.
7

Installer den negative batterikabelen på minuspolen og stram bolten med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102410.html

Previous:
Next:

Tune Ups