Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan sette Timing på en 1985 Plymouth Horizon

The 1985 Plymouth Horizon ble bygget med en 1,6-liters, firesylindret motor. Tenningen timing av forbrenningsmotoren bestemmer når en gnist vil brann i motoren. Tenningen timing for 1985 Plymouth Horizon er 12 grader. Du kan justere tenning timing å sørge for at det er korrekt eller du kan justere den til dine preferanser. Vær forsiktig når du arbeider rundt bevegelige motordeler og ikke avviker for langt fra fabrikken anbefalte 12 grader når du justerer tenning timing. Du trenger
Timing lys
Wrench
Hjulklosser
Vis flere instruksjoner
en

parkere bilen i et område med plass til å jobbe på motor. La motoren på tomgang og skru av alt tilbehør inkludert radio og luftkondisjonering /varme.
2

Bruk bremseklosser til chock hjulene på bilen din for sikkerhets skyld. Sett giret i nøytral og grunnfestet i nødbremsen. Ta med motoren til en inaktiv hastighet på 850 rpm hvis du har en automatisk girkasse og 1000 rpm hvis du har en manuell girkasse.
3

Exit bilen med nødbremsen fast engasjert og åpen panseret på bilen din.
4

Fest den røde klipp av timing lys til den positive terminalen på bilbatteriet. Fest den svarte klipp av timing lys til minuspolen. Deretter kobler du timing lys til nummer 1 tennpluggen og den viktigste veivakselen skivene.
5

Observer taktmerket på skivene for å sjekke tenningen timing. Fortsett til neste trinn hvis du ønsker å justere timing. Ellers, hvis timingen er akseptabelt, kobler timing lys kabler, lukk panseret og fjern bremseklosser.
6

Løsne distributør lock-down bolt med en skiftenøkkel og deretter koble fra distributør sugeslangen fra fordelingsskap. Plugg distributør vakuum slangen inn i elektronisk gnist datamaskin og bakken forgasseren bryter med startkabler.
7

Roter distributør til timingen merket på skivene faller til 12 grader.
8

Koble distributør vakuumslangen fra den elektroniske gnist maskinen og koble den til fordelingsskap. Stram distributør lock-down bolt med skiftenøkkel og fjerne jumperen kabelen fra forgasseren bryteren. Fjern timing lys kabler og lukk panseret. Fjern bremseklosser fra hjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102224.html

Previous:
Next:

Tune Ups