Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Spesifikasjonene for en 1991 Nissan Sentra XE Tune Up

The 1991 Nissan Sentra XE var utstyrt kun med en 1,6-liters, firesylindret motor, også kjent som GA16DE motor. I motsetning til tradisjonelle fire-sylindrede motorer som har åtte ventiler og et enkelt, sentralt montert kamaksel, ble den 1,6-liters motor med 16 ventiler og to overliggende kamaksler. Tuning opp 1,6-liter er en ganske grei prosess som alle gjeldende komponentene er tilgjengelige uten store demontering, men fabrikkens spesifikasjoner bør være nøye referert. Spark Plug Gap

Juster avstanden mellom de to metall tips av motoren-siden av tennpluggen til 0,044 tommer med en bladsøker.
Tenningsinnstilling

tenning timing er 10 grader før øvre dødpunkt uavhengig av om sentra er utstyrt med en manuell eller automatisk girkasse.
Idle Speed ​​

Motoren skal tomgang med en hastighet på 800 rpm etter å ha nådd normal temperatur. Hvis maskinen er utstyrt med automatgir, plasserer overføring i "Drive" og sett på parkeringsbremsen før du sjekker tomgang. Hvis maskinen er utstyrt med manuell girkasse, plasserer overføring i "nøytral" og sett på parkeringsbremsen før du sjekker tomgang.
Fuel Pump

bensinpumpe skal produsere 36.3 pounds per kvadrattomme press.
ventilklaringen

Juster ventiler til en klarering fra innenfor 0,008 og 0,019 inches. Juster eksos ventiler til en klarering fra innenfor 0,012 og 0,023 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102550.html

Previous:
Next:

Tune Ups