Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Test Nissan Spoler

Testing av coilen på din Nissan bil eller lastebil er et prosjekt som du kan gjøre hjemme og spare deg en stor diagnostisk kostnad på giveren. Selv om spolen produserer elektrisitet, testing det innebærer motstand av coil viklingene. Du kan sjekke motstanden med et multi meter som lar deg teste ohm eller en vie ohm meter. Hvis du ikke har en multi meter, kan du kjøpe en i den elektriske avdelingen i mange auto deler butikker eller hjemme sentre. Du trenger
Digital multi meter
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batterikabelen fra batteriet med en skiftenøkkel eller socket og skralle. Isoler kabelen for å sikre at det ikke kommer til å ta kontakt med batteriet mens du arbeider.
2

Finn spolen. Spolen kan være en sylinder eller en firkantet blokk, men det vil alltid ha en høyspent kabel som er festet til den. Denne kabelen ser ut tennpluggen og kjører til sentrum av distributør cap.
3

Koble høyspentkabel fra spolen ved å trekke den rett av spolen tårnet. Legg den til side og koble ledninger festet på hver sin side av spolen tårnet. Bruk en fastnøkkel til å løsne mutrene og fjern dem sammen med ledningene. Hvis spolen har en plug-in-kontakt i stedet for pigger, trekk ut kontakten for spolen etter utgivelsen av eventuelle låser tappen på kontakten.
4

Plasser en ledning fra multi meter på den negative innlegg eller terminalen av spolen. Plasser sekunders ledelse på positive innlegg eller terminal og legg merke til lesing på måleren. Dette er den primære motstand av spolen, og bør være mellom 0,7 og 1,7 ohm. Noen biler kan gi ulike målinger så sjekk med forhandleren for verdier hvis du er usikker.
5

Flytt kabelen fra plusspolen til høyspent terminal og samtidig la den andre fører til negative post eller terminal. Legg merke til lesing på måleren. Dette er den sekundære motstand og bør være mellom 7500 og 10 500 ohm på de fleste biler.
6

Koble tilkoblingene til spolen hvis testen indikerer en fungerende enhet. Hvis spolen viser verdier utenfor områdene nevnt, trenger spolen ytterligere testing eller erstatte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102298.html

Previous:
Next:

Tune Ups