Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hva Tune-ups trenger jeg for min 2002 Altima?

Nissan anbefaler å ha 2002 Altima sjekket for tune-up trenger hver 3750 miles eller tre måneder, som kommer først. Du bør ha dekkene roteres og din olje og filter skiftes å sørge for at bilens motor system forblir fungerer som det skal. 10000 Miles

På dette punktet, bør du ha din mekaniker utføre rutinemessig vedlikehold og deretter sjekke bilen for eventuelle problemer eller farer med aksler og fjæring, bremsesystem, drivaksel støvler, eksosanlegg, foran suspensjon kuleledd, propellaksel og styresystem. |
15000 Miles

Mekanikeren skal erstatte den i kabinen mikrofilter. Sjekk noen av systemene som ikke var betjent på 10 000 kilometer mark og se på overføring væske, cruise control slanger, girolje, og bremseslanger og kabler.
22000 Miles

mekaniker bør skifte olje og filter, rotere dekkene, og sjekk de systemene som ble inspisert på 10.000 mil mark for å sikre at de fortsatt fungerer som den skal.
30000 Miles

På dette punktet, bør de samme 3750 kilometer elementer endres og enhver vare som tidligere ble inspisert bør sjekkes på nytt. I tillegg vil du sørge for at den i kabinen mikrofilteret endres. Du vil også ønsker mekaniker til å sjekke CVT fluid, drivstoff linjer og sammenhenger, og bensintanken damp vent system slanger.
60000 Miles

Ha tekniker endring ut olje, motor filter, kjølevæske, tennplugger og mikrofilter i tillegg til de andre rutinemessige elementer som du har hadde sjekket og skiftes hver 3750 miles. Her vil du også ønsker mekaniker til å sjekke noen produkter som tidligere ble stilt opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102158.html

Previous:
Next:

Tune Ups