Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Advance Tenningsinnstilling på 1986-1993 Mustangs

Alle Ford Mustang motorer 1986-1993 har en tenning timing av 10 grader. Tenningen timing på alle modeller justeres på samme måte. Tenningen timing av en forbrenningsmotor kontrollerer når en gnist vil oppstå for å starte motoren. Du bør rutinemessig justere tenning timing til riktig innstilling som en del av Mustang rutinemessig vedlikehold. Du vil trenge noen verktøy og noen mekaniske ferdigheter. Vær nøye med å ikke skade eller forlegge noen deler av motoren når du justerer tenning timing. Du trenger:
Timing lys
Wrench
Startkabler
Hjulklosser
Vis flere instruksjoner
en

Park dine Mustang i et område med nok plass til å jobbe med motoren trygt. Slå av alt tilbehør og utstyr, herunder radio og luftkondisjonering /varme.
2

Plasser bremseklosser under hjulene på bilen din. Sette giret i nøytral, engasjere i nødbremsen, og ta motoren til en inaktiv hastighet på 750 rpm.
3

Åpne panseret. Koble monofilament tut kontakten på tenningsmodulen.
4

Koble en timing lys til batteriet ved å plassere den røde klippet på plusspolen først, deretter den svarte klemmen på den negative terminalen andre.

5

Plasser timing lys klemmer på nummer en tennplugg ledning koblet til topplokket. Skinne timingen lys på skivene knyttet til de viktigste veivakselen.
6

Observer hvor timing merket på skivene faller i forhold til graden tappen foran på motoren. Du kan gå videre timingen litt utover de anbefalte 10 grader, men ikke avviker for langt unna 10 grader.
7

Bruk fastnøkkel til å løsne distributør lock-down bolt i bunnen av fordelingsskap. Koble distributør vakuum slangen og koble den til den elektroniske gnist datamaskinen. Ground forgasseren bryter med startkabler.
8

Roter distributør med hånden til timingen merket på skivene oppnår ønsket tenning tid.
9

Koble distributør vakuum slangen fra den elektroniske gnist maskinen og koble den tilbake i fordelingsskap. Stram lock-down bolt med skiftenøkkel din. Fjern startkabler fra forgasseren bryteren. Fjern timing lyset fra motorkomponenter. Koble monofilament tut-kontakt tilbake i tenningen kontroll modul.
10

Fjern bremseklosser fra hjulene på Mustang din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102642.html

Previous:
Next:

Tune Ups