Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Guide til Spark Plug Replacement i en Lexus LS 400 V8

Skifte tennplugger i en Lexus kan oppnås ved de fleste gjør-det-selv-mekanikk. Mens ikke vanskelig, bør noen trinn følges for å sikre at oppgaven utvikler seg jevnt. Å ha riktig verktøy for hånden er et krav, så har de riktige plugger og riktig moment innstilling for din modell året av Lexus. Ved å ta deg god tid og jobber metodisk, blir jobben lett å få til. Planlegg jobben

Først og fremst må du planlegge jobben. Dette innebærer å ha riktig størrelse Plugghetter, en utvidelse for deg skralle, og andre verktøy for å fjerne og erstatte motoren dekker. I det minste, bør du ha et komplett socket sett, skrutrekkere, tang og en momentnøkkel. Hvis du føler at jobben er mer involvert da nivået av verktøyene du har på hånden, se denne jobben til en kvalifisert Lexus mekaniker.
Sikkerhetsregler

Sikkerhetstiltak må observeres når du jobber på en bil. Lexus teknikere anbefaler at du kobler fra batteriets minuspol når du skifter plugger og pakk den med en klut. Videre bør bilen være parkert på et flatt underlag slik at den ikke ruller. Overføringen bør settes i "Park" og i nødbremsen engasjert.
Tilgang til Plugger

tennplugger er under dekke plater og andre motordeler . Å få på dem, må du fjerne flere av disse delene. Hold en mental notat av dissembling prosessen, siden re-monteringen er i motsatt rekkefølge. Du kan be en venn til å ta opp prosessen med et videokamera, slik at du kan se tilbake på videoen for re-montering.
Erstatte en Plug om gangen

Etter at alle komponenter er fjernet, bør du se tennpluggen og tenning ledninger på toppen av hodet. Fjern tenningen leder og erstatte tennpluggen en om gangen. På den måten trenger ledningene ikke blir mikset. Ved en demontering av ledningene ikke trekker direkte på ledningen, da dette vil ødelegge de indre ledere. Snarere trekker på gummi boot festet til tennpluggen. Spesielle tang er tilgjengelig for å ta tak i støvelen, men ikke ledningen.
Riktig moment

Du må plassere riktig moment på ny tennplugg. Dreiemoment refererer til hvor tett du bør skru ned pluggen. Dette vil avhenge av året av din Lexus, så ta kontakt med din lokale Lexus-forhandler for riktig moment setting for din bil. Bruk momentnøkkel til å stramme ned pluggene. Aldri prøve å gjette på det, siden over-stramme en tennplugg, vil gjengene i hodet. Hvis dette skjer, vil hodet må fjernes og en maskin butikk blir nødt til å reparere den strippede gjenger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102600.html

Previous:
Next:

Tune Ups