Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte en Fuel Filter på en 2001 Ford Ranger

The drivstoff filter på 2001 Ford Ranger er konstruert for å filtrere ut alt av søppel og sedimenter fra bensintanken før drivstoffet blir til motoren. Drivstoffpumpen suger brennstoffet ut av gass-tank og inn i drivstoffledningen. Drivstoffslangen deretter bærer drivstoff til "inntaket" port av dieselfilter. Brennstoffet går gjennom brennstoff-filter, som filtrerer drivstoffet før slippe brennstoff gjennom "utløp"-porten og inn i motoren. Hvis drivstoffet er tilstoppet, vil motoren ikke kjøre skikkelig. Hvis filteret er tilstoppet for mye, vil motoren ikke dreies rundt i det hele tatt. Du trenger
Drivstoffledningen koble verktøyet
liten bøtte
Ratchet
Socket satt
New drivstoffilter
Vis flere instruksjoner
1

Skru av bensinlokket helt fra gasstanken å avlaste presset på drivstoff linjer.
2

Finn drivstoffilter under førersiden. Drivstoffet filter vil være inne skinnen foran gasstanken.
3

Fjern drivstoff linjer fra dieselfilteret ved å trykke på enden av drivstoffslangen koble verktøyet inn i fronten av drivstoff linje som er festet til portene på drivstoffilter. Mens skyve verktøyet inn i drivstoff linjen for å låse opp drivstoff linje fra drivstoffilter, trekker tilbake på drivstoffslangen for å fjerne den fra drivstoffilter.
4

Sett en liten bøtte under drivstoff linjer slik at overflødig drivstoff kan kjøre inn i bøtte.
5

Fjern klemmen som holder drivstoffilter inne i braketten med en skralle og riktig størrelse socket. Deretter fjerner den gamle drivstoffilter.
6

Sett det nye filteret inne i braketten og bolt klemmen tilbake over drivstoffilter.
7

Sett drivstoff linjer på nytt drivstoffilter ved å skyve linjer på til du kjenner at låse på plass. Trekk deretter forsiktig tilbake på drivstoff linjer for å sørge for at de har låst inn drivstoffilteret porter. Du vil føle det når de drivstofflinje låses på plass.
8

Skru bensinlokket tilbake på gasstanken. Den slår tenningen av og på tre ganger for å tilføre drivstoff filter.
9

Start pickup og Kontroller også drivstoffilteret og drivstoff linjer for eventuelle lekkasjer. Hvis det ikke er noen lekkasjer, kan du slå av motoren. Hvis du finner lekkasjer, fikse dem på riktig måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102345.html

Previous:
Next:

Tune Ups