Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hva er Tune-Up spesifikasjoner for en Dodge 318?

Dodge først utstyrt 318 small-block V-8 i midten av 1967-produksjonen året. Imidlertid var motoren hovedsakelig den samme som den tidligere 273 motor, men med en litt større innvendig diameter. Selv om 318 aldri ble betraktet som en høytytende motoren, gjorde sin holdbarhet det en populær motor valg enn grunnmodellen sekssylindrede motorer. Som med alle motorer, krever de 318 en periodisk tune-up. Heldigvis gjør det er ganske grei - forutsatt at motorens spesifikasjoner følges nøye. Tennplugger

318 var utstyrt med type N14Y tennplugger. Gnistgapet var 0,035 inches.
Distributør

Avstanden mellom tuppen av distributørens tenning poeng på deres ekstreme åpen stilling var 0,017 inches. Kamvinkel var mellom 28 og 33 grader.
Tenningsinnstilling

Riktig tenning timing var 5 grader etter øvre dødpunkt hvis utstyrt med en manuell girkasse og 2,5 grader etter øvre dødpunkt hvis utstyrt med en automatisk girkasse. Merk at distributørens vakuum slangen må kobles fra distributør og koblet slik at tomgangsturtall er ikke berørt.
Hot Idle Speed ​​

Motorens tomgangsturtall må justeres etter at motoren har nådd normal temperatur og med air condition kompressor drift. Tomgangsturtallet var 650 rpm med en manuell girkasse og 600 rpm med automatgir.
Cylinder Compression

Cylinder kompresjon må være relativt ensartet blant alle åtte sylindere og innenfor et utvalg av 120 og 160 kg.
Fuel Pump Pressure

i stand, vil drivstoffpumpen gi mellom 5 og 7 kg. press på forgasseren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102544.html

Previous:
Next:

Tune Ups