Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan du finner den Hovedrele på en 1994 Honda Civic

Biler er stole mer på elektriske komponenter. Ledninger, seletøy og releer er frustrerende å skille på grunn av sin fysiske likheten (til tross for sine ulike funksjoner). Den største stafett i en 1994 Honda Civic styrer elektrisk drivstoffpumpe og injektorer. Bilen har en vanskelig tid fungerer når hovedrelé begynner å korrodere. Den hovedrelé er en integrert del av kjøretøyet og er en vanskelig del å identifisere. Du trenger
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern kick panel. Det er den laveste avtagbart panel under rattstammen. Skru av tre Phillips-skruer.
2

Finn sikringsboksen under rattstammen. Det vil være to horisontale kolonner med flerfarget sikring hoder stikker ut av et panel under fjernet spark panel.
3

Følg, i en rett linje med øynene, midt på skinnen sikringer til venstre mot førerdøren. Omsider panel av sikringer vil stoppe og det vil være et gap på plass før dørkledningen starter igjen. Den viktigste relé boliger er like under dette gapet plass og rumper opp til nedre venstre hjørne av sikringen panelet.
4

Identifiser hovedrelé boliger. Det er en rektangulær boks godt sikret til den innvendige paneler av en 10 mm bolt som er orientert mot førersetet. Det har mange elektriske ledninger klippet inn i bunnen av huset som alle feed i en uttakbar plugg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102583.html

Previous:
Next:

Tune Ups