Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte tennplugg ledninger på en 1997 Chevy Cavalier

Endre tennplugg ledninger i din 1997 Chevy Cavalier vil sikre en jevn kjører motor og kan øke bilens ytelse. Tennplugg ledninger føre strøm fra spolen til tennpluggene, som brann luft /drivstoffblandingen i sylinderne. Hvis du har en defekt ledning, kan du få en svak gnist, eller ingen gnist på pluggen. Nye tennplugg ledninger for din Cavalier er tilgjengelig til enhver auto deler butikken. Du trenger
Wrench satt
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Finn negative batteriet kabelen på batteriet, og deretter fjerne bolten som holder batteriet kabelenden på plass, ved hjelp av en skiftenøkkel. Fjern den negative kabelen og isolere den fra batteriet mens du arbeider på tenningssystemet.
2

Finn viklingslaget på baksiden av motoren. Det sitter mellom ventilen dekselet og brannmur, vendt mot brannmur. Velg en tennplugg ledning fra coil pack, ta tak i bagasjerommet på tråden og trekk den rett av spolen pack.
3

Trace ledningen du fjernet fra spolen pakke ned til tennplugg i motsatt ende. Igjen, ta tak i støvelen og trekk ledningen rett ut, denne gangen av tennpluggen. Bruk denne tråden til å sammenligne med de nye ledninger. Finn en ny ledning av samme lengde, og deretter kaste den gamle ledningen.
4

Sett en liten mengde dielektrisk fett i støvlene på begge ender av plug wire. Dette vil holde vannet ute, og bidra til å forhindre korrosjon og stikker av støvelen. Skyv spolen boot på terminalen på spolen pack. Du vil føle ledningen smekk på når det fullt seter.
5

Route den nye ledningen til tennpluggen, følger samme rute og bruk av wire vevstoler som ble brukt av den gamle ledningen. Skyv boot på tennpluggen til du kjenner at det smetter på plass. Flytt til neste tennpluggen og gjenta prosessen, fortsetter gjennom ledningene til du er ferdig med å endre alle fire ledninger.
6

Installer den negative batterikabelen på minuspolen. Sett inn bolten og skru det fast med en skiftenøkkel. Starte og teste kjøre motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102372.html

Previous:
Next:

Tune Ups