Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune Up en 2005 Nissan Nismo Frontier V6

Din 2005 Nissan Nismo Frontier V6-motor vil til slutt må en melodi på et tidspunkt for å holde den i gang på sitt høyeste nivå av ytelse og for deg å få den beste gass kjørelengde mulig. De fleste bakgård mekanikk kan enkelt utføre en melodi hjemme. Du i utgangspunktet trenger å ha de riktige verktøyene tilgjengelig og relevant kunnskap om din Frontier og dets ulike komponenter. Utfør optimaliseringer hjemme for en brøkdel av prisen en bil verksted ville belaste og få jobben gjort på din egen timeplan. Du trenger
Jack
Jack står
oljeavtappingsbeholder
Oil
Socket satt
Ratchet
oljefilter
tennplugger
tennplugg ledninger
Oil tilsetningsstoff
Fuel additiv
Vis flere instruksjoner
en

starte motoren og la Frontier til å kjøre mellom fem og ti minutter. Slå av motoren og ta i bruk parkeringsbremsen.
2

Løft Frontier med jekken og sette opp bukker under og bakakselen. Senk Frontier med i kontakten til den sitter på tribunen.
3

Plasser renne pannen under tappepluggen. Trekk støpslet ut for å tappe ut oljen. Plugg oljepluggen i bunnpanna. Ta av oljepåfyllingslokket på toppen av motoren og helle en flaske med olje i.
4

Finn drivstoff filter på forsiden skid plate under Frontier din. Fjern de to 10 mm retainer bolter for plate og komme inn i tilgang hullet for oljefilteret. Hold oljefilter skiftenøkkel i den andre hånden og flytte inn i høyre side av motorrommet. Skru filteret med skiftenøkkelen og trekk den ut av grensen din. Plasser det nye filteret i samme posisjon den opprinnelige filter satte inn og feste den på plass med olje filter skiftenøkkel.
5

Erstatt hver og en av dine tennplugger og tennplugg ledninger en av gangen, slik at du ikke blander opp ledninger og plugger. Arbeid deg fra den ene siden av motoren din til den andre, trekk ut kabelen helt skru utskifting pluggen ned med socket og skralle. Klem begge endene av kabelen på plass og gjenta for alle de gjenværende plugger og ledninger.
6

Hell en flaske med drivstoff tilsetning inn din gass tank og en olje tilsetning inn din oljepåfyllingslokket.

7

Løft Frontier med jack, fjerne bukker og senke Frontier til bakken. Start motoren og la motoren gå mellom fem og ti minutter. Slå av motoren og trekk ut peilepinnen til å lese oljenivået. Det skal nå hele linjen. Hvis det ikke er på dette merket, tilsett mer olje om nødvendig. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102552.html

Previous:
Next:

Tune Ups