Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune Up en Dodge 3,3 liters motor

Hvert kjøretøy skal ha en melodi etter hver 36.000 miles for å sikre riktig funksjon av motoren. Hvis du innser at det samlede gass kjørelengde er redusert eller motorytelse er lavere, så din Dodge 3,3-liters motor er i behov av en melodi. Denne prosedyren er dyrt når du tar bilen til bilverkstedet, utføre jobben hjemme i stedet og spare en betydelig sum penger gjennom årene. Du trenger
Jack
Jack står
Olje
oljefilter Nike Air filter
Nye tennplugger og ledninger
Oil tilsetningsstoff
Fuel additiv
Phillips skrutrekker
Drip pan
Oil filter skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

heve bilen med jekken og sette bukker under foran og bak aksler. Senk bilen opp på støtten står.
2

Hell flaske drivstoff tilsetning inn i drivstofftanken. Dette tilsetningsstoffet hjelper forbedre gass kjørelengde og renser den interne forbrenningskammeret i motoren.
3

Finn tennplugger festet til siden av motoren. Fjern tennpluggen fra første tennpluggen sitter nærmest deg. Utveksle denne tennpluggen for en ny plugg ved å dytte den ned. Klikk i den ene enden av ledningen i tennpluggen toppen, kobler du den andre enden inn i coilen eller distributør. Bytt hver tennplugg en om gangen. Følg denne prosedyren for alle tennplugger og ledninger.
4

Finn luftfilteret montering under frontruten på høyre side av bilen, kobler inn i luftinntaket som går til drivstoff sprøytebrukere eller forgassere. Skru av luftfilterenheten dekselet med Phillips skrutrekker. Trekk av dekselet og trekk deretter luftfilteret ut av forsamlingen. Plasser det nye luftfilteret i forsamlingen og sett på dekselet, skru den ned med festeskruene.
5

Trekk oljepåfyllingslokket ut av høyre side av motorrommet. Plasser drypp panne under tappepluggen under bilen og koble den med kontakten. Ta oljen filtrere ut med oljen filternøkkelen, sitter filter foran bunnpannen. Sett det nye oljefilteret på sin plass, feste filteret manuelt. Fyll oljepåfyllingslokket med ny olje og sett på lokket. Lukk opp pluggen ved å sette den på igjen med pipenøkkel.
6

Løft bilen opp med jekken. Ta jack skiller seg ut fra under bilen. Senk bilen ned på bakken. Start motoren og la den gå i ti minutter. Finn peilepinnen ved siden av oljepåfyllingslokket, trekk den ut for å sjekke oljenivået, bør oljen nå hele linjen. Helle mer olje inn i oljepåfyllingslokket om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102553.html

Previous:
Next:

Tune Ups