Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Ulike deler av en Distributør

Distributøren var hjertet av bilens tenningssystem i nesten 100 år. Dagens biler avkall distributøren. Utslipp-kontroll krav ansporet bruk av elektroniske systemer starter i slutten av 1970, men breaker punkt tenning benyttes av trofaste distributør er fortsatt om bord i mange biler i dag. Distributøren er en studie i enkelhet og herlighet at det noen ganger viser. Distributør Shaft

Skaftet ser ut som et innlegg som holder resten av distributør på plass, men det er faktisk mer av en aksel med en cam vedlagt som snur hundrevis av ganger per sekund når motoren er i gang . Den cam åpner breaker poeng som den snur.
Points

Akkurat som en breaker i hjemmet elektriske boksen, punktene åpen og nær vekselvis blokkere og la elektrisk strøm. Når punktene er lukket, passerer strøm fritt til tennspolen. Når de er åpne, er strømmen til spolen brytes, forårsaker det magnetiske felt til å kollapse. Dette sammenbruddet sender høyspenning tilbake til distributøren og rotoren inne.
Rotor

rotor, pålegges av spenning som kommer fra tennspolen, spinner inne distributør cap, sender lade via et lite gap til den høye spenningen-ledninger koblet til hetten. Dette skjer i rekkefølge for hver av ledninger, tusenvis av ganger per minutt.
Cap

distributør cap huser kontaktene som driver den elektriske ladningen og send det til den aktuelle ledning. Antallet av ledninger som går ut av hetten er lik antallet av sylindrene i motoren. Hver ledning fører til en tennplugg som antenner drivstoff i en sylinder.
Electronic Module

elektronikkmodul erstattet punktene. Det utfører samme funksjon som de punktene, men mye mer effektivt og uten nødvendig vedlikehold av standard mekaniske poeng.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102251.html

Previous:
Next:

Tune Ups