Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Juster Idle på en Hyundai

The inaktiv på din Hyundai bestemmes i stor grad av gassvaieren. Gassvaieren er koblet til gasspjeld og åpner og lukker ventilen på gassen, slik at mer eller mindre luft inn gassen. Som luft trekkes inn gassen, der den blander seg med bensin for å produsere drivstoff som kan bli brent inne i forbrenningskammeret av din Hyundai motor. For å kontrollere inaktiv i Hyundai, må du justere gassvaieren. Du trenger
Fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og finn spjeldhus. Hvis du står på støtfangeren og ser ned på motorrommet, vil det være på venstre side. Ett ene enden, blir gassen som er koblet til brennstoff skinnen og motoren. På den andre enden er koblet til luftinntaket. Gassvaieren går av fra spjeldhus.
2

Finn throttle justeringsskruen. Dette er faktisk en nøtt som er plassert inline med gassvaieren som justerer spenningen på kabelen. Når spenningen er for løs, er strupeventil ikke åpner langt nok under tomgang og du kan risikere å drøye Hyundai. Når gassvaieren er for stramt, er du over-ruse motoren og er synkende drivstofføkonomi.
3

Slå på bilen og sjekke gjeldende tomgang etter at bilen har nådd normal driftstemperatur.
4

Slå gassvaieren justeringsskruen med klokken for å stramme eller mot klokken for å løsne. Du bør legge merke til den inaktive justere mens du slår justeringsskruen.
5

Sjekk spenningen på kabelen. Det bør være 1/4-tommers spille i gassvaieren. Dette bør gi en tomgang på ca 800 RPM. Din turtallsområde på tomgang bør ikke falle under 500 RPM og bør ikke stige over 1000 RPM når bilen har nådd normal driftstemperatur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102353.html

Previous:
Next:

Tune Ups