Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte tennplugger i en 2005 Dodge Grand Caravan

Du bør endre tennpluggene i din 2005 Dodge Grand Caravan hver 30.000 miles, eller når du har mistanke om at pluggene kan være skadet. Du kan bytte ut plugg ledninger samtidig, eller om de er nye eller i god stand, holde dem på plass. Kjøpe de riktige plugger for din Grand Caravan fra en auto deler forhandler. Spør i en counter deler hvis du er usikker på de beste plugger for van din. Pre-gapped plugger er tilgjengelig fra de fleste forhandlere, men du bør likevel bekrefte gapet under installasjonen. Du trenger
Spark plug socket
Ratchet
Spark plug gapping verktøyet
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på din Grand Caravan. Velg en tennplugg til å begynne med. Pluggene vil bli plassert under tennplugg ledninger, som er synlig fra toppen av motoren.
2

Vri gummihetten på tennpluggen mens du trekker opp for å fjerne det fra pluggen. Fjern tennpluggen fra Grand Caravan ’ s motor med en tennplugg socket og skralle.
3

Sjekk gapet på den nye pluggen ved hjelp av en tennplugg gapping verktøyet. Skyv gapping verktøyet inn i rommet mellom metall-stykke på toppen av pluggen og elektroden. Den gapping verktøyet skal lese 50 tusendeler. Hvis åpningen er for stor, skyve toppen av pluggen mot en hard overflate. Bruk gapping verktøy for å bøye toppen av pluggen litt for å utvide gapet hvis det er for lite.
4

Sett pluggen for hånd for å unngå kryss threading. Trekk til pluggen med en tennplugg socket og skralle. Klem en dråpe dielektrisk fett inn i Grand Caravan ’ s tennplugg ledning boot. Skyv boot på pluggen til den klikker.
5

Gjenta prosessen, en plugg om gangen, til du har skiftet alle pluggene. Lukk panseret på Grand Caravan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102438.html

Previous:
Next:

Tune Ups