Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvor Å Endre S10 Tennplugger

Når S10 lastebil begynner fusker eller hopping under tomgang, kan erstatte tennplugger eliminere hoppe. Chevrolet anbefaler at du endrer tennplugger i bilen din minst hver 30 000 miles. Kjøp erstatning tennplugger fra en auto deler forhandler. Be om pre-gapped plugger for å unngå behovet for å gap pluggene før installasjon. S10 er utstyrt med en firesylindret eller seks-sylindret motor. Til tross for forskjellen i sylindrene, er utskifting prosessen den samme. Du trenger
Spark plug socket
Ratchet
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på S10 og støtte den med prop stang. Lokalisere tennplugg ledninger som stikker ut fra tennpluggene. Det vil være fire eller seks tennplugger, avhengig av motor i lastebil.
2

Velg plugg til å begynne med, gjør oppmerksom på startpunktet og den retningen du ønsker å jobbe i. Grab gummimansjetten på toppen av pluggen. Vri støvelen litt mens du trekker opp for å fjerne det fra tennpluggen.
3

Fjern pluggen fra S10 ’ s motor med en tennplugg socket og skralle. Sett inn ny tennplugg, tre den for hånd for å unngå kryss threading det. Skru det fast med socket og skralle.
4

Sett dielektriske fett i bagasjerommet på pluggen wire. En krone-størrelse mengde fett vil være nok. Skyv boot på pluggen, kronglete til den klikker på plass.
5

Gjenta prosessen for hver av de resterende plugger, ett om gangen. Fjerne mer enn én plugg og ledning i en tid kan føre til at du forvirre plugg ledninger, noe som kan føre til at S10 ’ s motoren til å gå dårlig. Lukk panseret før du starter motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102434.html

Previous:
Next:

Tune Ups