Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre Fuel Filter på en Mitsubishi Pajero EXE

The drivstoffsystemet på Mitsubishi Pajero EXE inkluderer et drivstoffilter som er ansvarlig for å holde diesel rent. Den diesel renner ut drivstoffilteret fra drivstofftanken. Når diesel kommer inn i dieselfilter, renner den gjennom fibered filter innsiden av dieselfilter boliger. Den fibered filteret fanger da og holder eventuelle urenheter fra diesel. Mitsubishi anbefaler å endre dieselfilter på Pajero EXE hver 40.000 miles. Du trenger
3/8-inch stasjonen ratchet3/8-inch drive socketsDrip panPhillips-head screwdriver3/8-inch drive extensionLarge kanal-lock pliersFresh dieselNew drivstoffilter
Vis flere instruksjoner

en

Park Mitsubishi Pajero EXE i et ventilert område. Trekk panseret låsen og heve panseret.
2

Walk til baksiden av Pajero og ta av bensinlokket. Dette vil ta presset av av drivstoff linjer og drivstoffilter.
3

Fjern intercooler fra toppen av motoren. Drivstoff filteret er under intercooler. Den mellomkjøler ser ut som en radiator som ligger flatt på toppen av motoren. Fjern boltene fra begge sider av intercooler med 3/8-inch skralle og socket. Deretter fjerner de elektriske pluggene og linjer fra baksiden av intercooler. Trekk intercooler ut av motoren området og sette den på bakken.
4

Finn drivstoffilter under intercooler området. Drivstoffilteret har to drivstoff ledninger som er koblet til fronten. Plasser drypp panne under Pajero i den generelle delen av dieselfilter.
5

Fjern begge drivstoff linjer med en Phillips-skrutrekker. Slå klammerskruene mot klokken for å løsne klemmene. Vri og trekk på drivstoff linjer samtidig til bensinslangene kommer av dieselfilter rørene.
6

Fjern de to brennstofffilter boltene fra baksiden av dieselfilter med 3 /8-tommers skralle, forlengelse og en stikkontakt.
7

Koble ledningsnettet fra baksiden av dieselfilter. Deretter dytter hele drivstoffilter boliger ut av motorrommet og sette den på bakken.
8

Position kjevene av store kanal-lock tang rundt den nederste delen av dieselfilter. Hold den nederste delen av dieselfilter bare stramt nok slik at det ikke slår.
9

Drei den øverste delen av dieselfilter huset mot klokka til den løsner fra den nedre delen av dieselfilter. Fullfør skru toppen av dieselfilter og sette den på bakken.
10

Fjern runde, white water sensor fra bunnen av drivstoffilteret med kanal-lock tang. Fjern O-ringen fra vannet sensor og erstatte den med den nye O-ringen som følger med det nye drivstoffilteret.
11

Fyll det nye drivstoffilteret beholderen opp med diesel. Deretter vrir den øverste del tilbake på den nedre delen av brenselelementet filterbeholderen. Hold den nederste delen igjen med kanal-lock tang og vri den øverste delen med hånden før det ikke slår lenger.
12

forsiktig posisjon det nye drivstoffilteret inn i braketten. Skru de to boltene igjen og skru ned med skralle og socket.
13

Hook ledningen pluggen tilbake i dieselfilter. Skyv deretter både av drivstoff linjer tilbake på brennstofffilter porter. Stram klemmene ned stramme med Phillips-skrutrekker.
14

Sett intercooler tilbake på plass og skru boltene tilbake i skruehullene i begge ender av intercooler. Stram boltene ned stramme med skralle og socket.
15

Vri tenningsnøkkelen på i 15 sekunder. Deretter sveiv motoren og la den gå i ca 30 sekunder å fylle det nye drivstoffilteret opp resten av veien med diesel og for å fjerne all luft fra drivstoff filter boliger og drivstoff linjer. Slå av motoren og lukket panseret

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102433.html

Previous:
Next:

Tune Ups