Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre en Nissan Frontier Spark Plug Wires

Hvis tennpluggen ledninger på din Nissan Frontier er sprukket eller skadet på annen måte, risikerer de manglende gjennomføring riktig mengde strøm til tennpluggen, la motoren fusker eller svak og forårsaker drivstofføkonomi å avta. Nye tennplugg ledninger vil bringe Frontier tilbake til forsvarlig drift. Tennplugg sett for din Nissan Frontier er tilgjengelig til enhver auto deler butikken. Du trenger
Wrench satt
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på din Nissan Frontier og fjerne den negative batterikabelen fra batteriet . Løsne skruen på batteriet kabelklemme og fjerne klemmen fra batteriet terminalen. Isolere den fra terminalen mens du arbeider.
2

Finn tennplugg ledninger på motoren i Nissan. Ikke fjern dem ennå. Start med å velge en tennplugg ledning fra gruppen.
3

tak i tennpluggen ved oppstart på tennpluggen slutten. Vri støvelen frem og tilbake mens du drar ut på støvelen. Ikke ta tak i ledningen, da dette vil føre til at det å trekke seg ut av bagasjerommet og la metall kontakt bak
4

Følg ledningen opp sin lengde til den motsatte enden til forhandleren.. Bruke samme vridende bevegelse du brukte på tennpluggen enden av ledningen, dra i ledningen av distributør cap ved boot.
5

Legg ut nye ledninger og matche ledningen du tok av til en fra det nye settet som har samme lengde. Installere den nye på motoren, må du først plassere en liten mengde dielektrisk fett i hver boot, deretter skyve boot på distributør cap enden først. Route den nye ledningen langs den samme veien den gamle kablet brukt, ned til tennpluggen. Skyv boot på pluggen, skyve den inn til den klikker på pluggen.
6

Flytte til neste ledningen på motoren og gjenta prosessen, matchende trakk ledningen med en fra settet av nye ledninger som er det samme lengde. Fortsett slik til du har erstattet alle tennplugg ledninger med nye.
7

Installer den negative batterikabelen enden på minuspolen og stram bolten med en skiftenøkkel. Start motoren for å sikre at det kjører riktig. Lukk panseret av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102359.html

Previous:
Next:

Tune Ups