Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan sette en 1986 Cressida er Tenningsinnstilling

The 1986 Toyota Cressida er utstyrt med en 2,8-liters, sekssylindret motor. Tenningen timing styrer når gnisten i motoren oppstår. Du kan endre tenning timing av motoren med en enkel prosedyre og noen verktøy. Du bør regelmessig sjekke tenning timing av bilens motor som en del av rutinemessig vedlikehold. 1986 Toyota Cressida har en tenning timing av 10 grader før øvre dødpunkt (BTDC). Vær forsiktig når du justerer tenning timing og være forsiktig så du ikke skader eller forstyrrelser med de bevegelige delene på motoren din. Du trenger
Timing lys
Turteller
Wrench
Vis flere Instruksjoner
Hvordan sette Tenningsinnstilling på en 1986 Toyota Cressida
1

Slå 1986 Toyota Cressida på ved å plassere nøkkelen i tenningen. Slå av alle elektroniske tilbehør som varmer og radioen av.
2

Sett giret i nøytral og kople inn nødbremsen. Slå hjul til venstre eller høyre som en ekstra sikkerhetsforanstaltning og bringe bilmotoren til en inaktiv hastighet på 650 rpm.
3

Åpne panseret på bilen din og koble timing lys-og /eller tachometeret batteriet ved å plassere den røde klemmen på den positive terminal og den sorte klippet på den negative terminalen. Deretter kobler du timing lys til nr. 1 tennpluggen og den viktigste sveiv skivene.
4

Sjekk og se hvor timing merket på skivene faller sammenlignet med standard 10 grader, som er den rette innstillingen. Ikke endre tidspunktet hvis den leser 10 grader fordi det er riktig tenning timing på Cressida.
5

Bruk en fastnøkkel til å løsne distributør lockdown bolt som ligger ved foten av fordelingsskap.

6

Koble distributør vakuumslangen fra fordelingsskap. Dette vil tillate deg å justere tenning timing riktig. Vær forsiktig så du ikke kobler annet vakuum slanger festet til andre deler av motoren.
7

Roter distributør med hånden inntil tenningen timing på Cressida din justert med 10 grader BTDC.

8

Bruk skiftenøkkel til å stramme distributør lockdown bolt etter at du har satt timing til 10 grader BTDC. Koble distributør vakuum slangen tilbake til distributøren boliger. Fjern timing lys og /eller turteller fra batteriet, tennplugg og viktigste sveiv skivene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102215.html

Previous:
Next:

Tune Ups