Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik installerer en Knock Sensor på en '96 Nissan Altima

Du kan bytte ut knock sensor på 1996 Nissan Altima hjemme og spare deg noen hardt opptjente penger mens følelsen godt om å fullføre arbeidet på bilen din selv. Den knock sensoren overvåker vibrasjoner i motoren på utsiden av blokken. Sensoren sender informasjon til motorstyresystemet datamaskin, slik at det å forsøke å kompensere for eventuelle banking forårsaket av en mager eller rik tilstand innen sylinderne. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Altima din og finn den negative batterikabelen på batteriet. Fjern bolten fra kabelenden med en skiftenøkkel, og fjern kabelen fra batteriet. Isolere den fra batteripolene mens du arbeider.
2

Finn knock sensor på fronten av motoren, rett under midten drivstoff injektor. Sensoren ser ut som en liten svart ring med en ledning festet til den og har en bolt i midten. Den kan monteres på den ytre overflaten av topplokket.
3

Følg ledningsnettet pigtail langs elva til du finner kontakten der den møter motor ledningsnett. Slipp låsetappen på kontakten og skille de to halvdelene. Flytt tilbake til sensoren og ta ut bolten med en skiftenøkkel, og deretter fjerne sensoren fra hodet.
4

Plasser den nye sensoren på hodet og installere bolten gjennom midten av sensoren . Trekk til bolten med en stuss og skralle, deretter kjøre ledningsnett pigtail til motoren ledningsnettet, følger i samme spor den gamle pigtail brukt.
5

Koble pigtail til ledningsnettet kontakten, presser de to halvdelene sammen til de låses på plass. Koble den negative batteriet kabelen til minuspolen på batteriet. Monter festebolten og skru det fast med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102426.html

Previous:
Next:

Tune Ups