Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan identifisere forgasserjustering Skruer

Identifisere forgasser justeringsskruer er en ganske enkel jobb som kan gjøres på noen få minutter. Det er vanligvis to justeringsskruer på forgasseren , en luft hastighet justering og et drivstoff blanding justering. Justerings- skruene er enten både i fronten av forgasseren tønne eller en på hver side . Hvis du har en utvendig choke stang som går fra inntaket manifold til forgasseren , vil lufthastigheten justeringsskruen være på fat ved siden av choke stang. Instruksjoner
en

Parker bilen vekk fra trafikken. Slå av motoren og sett på nødbremsen . Løft panseret og la motoren avkjøles. Ta av luftfilteret som dekker forgasseren ved å fjerne vingemutteren fra toppen . Løft luften renere av forgasseren og sett det til side .
2

Se på bunnen av forgasseren fat, i front og på begge sider . Vanligvis er det to justeringsskruer , enten foran forgasseren fat eller en på hver side.
3

Finn de to flathodeskruene som har standard skrutrekker spor . Disse forgasser justeringsskruer vil ha fjærer bak hodet for å gi spenning for mer presis justering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102219.html

Previous:
Next:

Tune Ups