Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan få mer hestekrefter ut av en Chevy 350

Har du føler behov for mer fart? Hestekrefter er målt ved mengden av tiden det tar et kjøretøy for å utføre en gitt oppgave. Akselerasjon og hastighet øker med hestekrefter. Muskel-bil-entusiaster tror du kan aldri ha for mye hestekrefter. Siden hestekrefter lik tid og tid er lik penger på dra stripen, entusiaster har rett. Komme seg fra punkt A til punkt B trenger ikke å skje i halsbrekkende hastigheter, men hver gang på en stund det er fint å treffe gassen. Legge hestekrefter til din lager 350 vil sikre at du ikke blir stående på startstreken. Instruksjoner
en

Exchange-aksjen to-barrel forgasseren for en fire-barrel forgasseren. Ved å trykke på gasspedalen vil ikke gjøre at du går raskere hvis mer drivstoff gjør ikke det til forgasseren. 350 Chevy motorer ofte kommer fra fabrikken med en to-barrel forgasseren. Endre til en fire-barrel forgasseren vil gi rom for mer drivstoff når du trenger det. Under normale kjøreforhold forgasseren vil operere under to fat, de to andre bare åpning under overdreven akselerasjon.
2

topplokk til en maskin butikk for porting og polering. Mengden av hestekrefter oppnås, avhenger av luftstrømmen mottatt. En maskin butikk kan port og polere hodene trygt og riktig. Når gjort galt en port og polsk jobb vil senke ytelsen. Spør verkstedet om et sett med Chevrolet 305 topplokk kan legges. Tillegg av mindre hoder forbedrer komprimering.
3

Endre lager Chevrolet luftinntak for en ettermarkedet kald luft inntak. Kald-luftinntak tillate kjøligere luft til å bli brakt opp til toppen av motoren. Tettere luft (kaldere luft) gir en kraftigere brenne enn luft tatt fra rundt en varm motor. En kald-luft inntak vil endre mengden hestekrefter ved fem til 20 poeng avhengig av merke.
4

Bolt på en kompressor. Dette trinnet innebærer å endre utformingen av panseret ditt, men tillegg av en kompressor definitivt øker hestekrefter. Installere en super, vil laderen gi en 35 til 40 prosent boost til din hestekrefter rate.
5

Endre drivstoffpumpen til et high-flow drivstoffpumpe. Mange endringer for å forbedre hestekrefter gjort til et kjøretøy tvinger mer luft inn i forbrenningskammeret. Uten riktig luft-til-fuel ratio bilen vil spytte, frese og stall. Skape en balanse mellom økt luft og drivstoff er nøkkelen til å øke hestekrefter.
6

Endre lager eksos til en ettermarkedet eksosanlegg. Et lager eksosanlegg påvirker sirkulasjonen av eksos fra motoren. Ytelse eksos er større og gir en bedre flow rate, øker hestekrefter ytelse og drivstofføkonomi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102411.html

Previous:
Next:

Tune Ups