Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan justere Tokico Støtdempere

The støtdemper er utformet for å dempe og kontrollere kjørekomfort samt håndtering av kjøretøyet. Hvis du bygger en forestilling kjøretøy som kjører på banen og gaten , er en solid investering et sett med ride- justerbare støtdempere , slik som de laget av Tokico . Med bare en sving av en skrutrekker , kan du justere hvor hardt eller mykt du lyst på turen . Dette er en enkel oppgave som du kan gjøre på mindre enn 10 minutter. Du trenger
Liten flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret og finn toppen av struts. Sentrum av skaftet av spankulere er rød og er merket i et sirkulært mønster 0-5 , der 0 er den mykeste ride og 5 er mest fast.
2

Plasser en flat -head skrutrekker inn i det lille sporet i midten av den røde sirkelen , og vri skrutrekkeren til sporet peker mot den innstillingen du ønsker for ditt kjøretøy. Gjenta denne prosessen til du har justert alle fire hjørner .
3

kjøre bilen rundt kvartalet , og teste ut kjørekomfort . Hvis du trenger å firmaet opp håndteringen , gjenta prosessen og flytte nummeret opp minst ett poeng . Hvis du trenger å myke opp turen , gjentar du prosessen ved å flytte nummeret ned minst ett punkt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102249.html

Previous:
Next:

Tune Ups