Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre plugger i en Nissan Pathfinder

Endre tennplugger i din Nissan Pathfinder vil forbedre ytelse og drivstoffeffektivitet av motoren. I tillegg til å gi en sterkere gnist å brenne drivstoff og luft blanding i sylindrene, vil nye tennplugger bedre start og tomgang og hjelpe motoren kjøre mer renslig. Tennplugger kommer i mange forskjellige stiler og typer, og mens det er anbefalte plugger for din Pathfinder, er det ytelse alternativer tilgjengelig hvis du vil ha dem. Sjekk med en kollega til enhver auto deler butikken for hjelp til å velge de riktige plugger for din kjørestil. Du trenger
Spark plug socket
Socket satt w /skralle
Wobble utvidelser (ulike lengder)
Anti-seize compound
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner

en

Bestem hvilken tennplugg du ønsker å starte med og ta ut tennpluggen boot fra den. Ikke fjern mer enn én plugg eller støvel om gangen, eller du kan blande opp tenning rekkefølge, slik at lastebilen for å kjøre dårlig eller ikke i det hele tatt.
2

Fjern tennpluggen fra sylinderen hodet ved hjelp av en tennplugg socket, forlengelse og skralle. Slå den mot klokken til den er fri fra hodet og løft den ut.
3

Smør gjengene på den nye tennpluggen med en liten mengde anti-seize compound og sett den inn i topplokk. Trekkes til med din Plugghetter, skralle og utvidelse til den sitter godt. Vær forsiktig så du ikke ødelegger porselen når installere den nye pluggen.
4

Påfør en liten mengde dielektrisk fett på innsiden av tennpluggen boot og installere boot på den nye pluggen. Trykk på boot godt ned og sørge for at den klikker på plass på pluggen.
5

Flytte til neste plugg i kø og gjenta prosedyren. Fortsett én plugg om gangen til du har endret alle pluggene. Start motoren og prøvekjørt det å være sikker på at du har alle sylindere skyte-og lastebilen er knirkefritt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102263.html

Previous:
Next:

Tune Ups