Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvor å Endre tennplugger på en 1997 Chevrolet Blazer

The tennplugger på en 1997 Chevrolet Blazer utfører samme funksjon som de gjør på alle motorer, de gir gnist til forbrenningen skal virke som forutsatt. Endre pluggene på motoren følger samme prosedyre som på alle andre kjøretøy, men hovedproblemet er å få tilgang pluggene, siden 4.3L V6 motoren er tett pakket inn i motorrommet, og få der kan være tøff. Men med den rette kombinasjonen av verktøy, kan du få dem ut og chang dem riktig. Du trenger
3/8-inch skralle og utvidelse
3/8-inch universal joint
Spark plug socket
Replacement tennplugger
Spark plug gapping verktøyet

Vis mer Instruksjoner
en

La motoren avkjøles i 2-5 timer før arbeider på tennpluggen system. Pop panseret og finn ut tennpluggene, som er på topplokk på hver side av bilen ved siden av eksosmanifolden. Velg en tennplugg å erstatte og gripe boot på tennpluggen med hendene. Fjern ledningen fra pluggen med en vridende bevegelse som du trekker den ut.
2

Fjern aksjen tennplugg med 3/8-inch skralle, forlengelse og Plugghetter. Hvis det er vanskelig å få tilgang til, bruke 3/8-inch universalledd mellom enten forlengelse og socket eller forlengelse og skralle for å gi ekstra bevegelse. Kast tennpluggen.
3

Gap utskifting tennpluggene for å 0,060 hjelp av tennpluggen gapping verktøyet.
4

Hånd-tråden en erstatning tennplugg inn i topplokket, deretter stramme den på plass med 3/8-inch skralle, forlengelse og Plugghetter. Deretter trykker du på tennpluggen ledningen til tennpluggen før det lager en høy lyd, som indikerer det er låst på plass.
5

Gjenta trinn 1 til 4 for de resterende tennplugger, flytting systematisk fra den ene pluggen til den andre slik at du ikke mister oversikten over hvilke plugger er byttet ut, og slik at du ikke krysse noen tennplugg ledninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102310.html

Previous:
Next:

Tune Ups