Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan justere en forgasser for Air Fuel

En forgasser har vanligvis en luft hastighet justering skruen, som ligger på eller nær choke stang ved siden av forgasseren fat og enten to eller fire drivstoffblanding inaktiv justeringsskruer på begge sider av forgasseren fat nær bunnen. Luft og drivstoff justeringsskruer må settes jevnt for at forgasseren for å få mest mulig drivstoff kjørelengde og kraft i motoren. Du kan justere luft drivstoff skruene på forgasseren selv på mindre enn en time og spare penger. Du trenger
Fastnøkkel
skrutrekker
Vakuummåler
Vis flere instruksjoner
en

Ta mutteren på toppen av luften renere med en fastnøkkel og fjern luftfilteret fra toppen av forgasseren. Finn lufthastigheten justeringsskrue og drivstoffblandingen inaktiv justeringsskruer på forgasseren.
2

Slå luften hastighetskontroll med urviseren med en skrutrekker til den er helt lukket. Ikke stram skruen, akkurat nok til du føler motstand.
3

Juster lufthastigheten ved å skru den tilbake, mot en og en halv omdreining. Juster drivstoffblanding inaktiv justeringsskruer ved å skru dem med klokka til de er helt lukket og slå dem alle tilbake, to og en halv omdreining med klokken.
4

Fjern gummi vakuum slangen fra bunnen av forgasseren og legge ved en vakuummåler til metall port. Start motoren og la den varmes opp til choken på forgasseren åpner opp hele veien.
5

Juster hver brensel blandingen inaktiv justeringsskruer, å skru en kvart omdreining om gangen og vekslende frem og tilbake før de alle lese om 850 rpm på vakuummåleren. Juster lufthastighet justeringsskruen å lese 850 rpm.
6

Juster hver brensel blandingen inaktiv justering skruer og luft hastighet justering skrue, alternerende mellom hver enkelt og å skru en kvart omdreining om gangen inntil de alle lese nær 850 rpm uten at motoren kveles ut. Sett alle justeringsskruene på det nærmeste rpm til 850 de kan alle kjøre, mens forgasseren er knirkefritt.
7

Fjern vakuummåleren fra metall port og feste gummi vakuum slangen. Koble luftfilteret til toppen av forgasseren med mutteren og slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102640.html

Previous:
Next:

Tune Ups