Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

The Best tennplugger for en Chevrolet Venture

En Chevrolet Venture motoren er som alle andre motor: forskjellen mellom feil tennplugg og retten rette vil påvirke motorytelsen. Det finnes en rekke plugger lett tilgjengelig på mange Bildelbutikker, hver med sine egne operasjonelle egenskaper. Velge riktig plugg for din Chevrolet Venture er nøkkelen til å få den til å kjøre glatt. Standard Spark Plug

Standard plugger er vanligvis den "base-modellen" plug for motoren din. De har en sentral elektrode laget av stål, og en ytre elektrode, også laget av stål. De fungerer tilfredsstillende. Men, i form av lang levetid de varer ikke så lenge som en platina plugg. Videre må de gapped riktig. Hvis pluggen har feil gap, så motorytelse vil avta. Som en ekstra skade, må du velge en spesifikk varme rekkevidde for din kjørestil. Disse pluggene er for tiden avleggs, og ikke den beste all-around plugg å bruke.
Platinum gnist plugger

Disse pluggene er en videreutvikling av standard plugg. De har en sentral platina indre elektrode (kjerne), og overleve vanlige tennplugger. De fyre mye varmere også, sikre en raskere flamme foran utvikle. Dessuten trenger du ikke å velge den varme rekkevidde - disse tennplugger er designet for å dekke alle varme områder i en enkelt plugg. For økt motorytelse, platina tennplugger er et bedre valg.
Bilder Multi-elektroder Platinum tennplugger.
En multi-elektrode platina plugg fungerer best

Disse er en videre utvikling av platina tennplugg. Igjen, dekker denne pluggen alle varme områder i en enkelt plugg. Disse pluggene har flere ytre elektroder, som gir flere gnister. På grunn av dette multi-sparking effekt, reiser flammen foran enda raskere. Denne effekten øker motorens ytelse betraktelig. Disse tennpluggene er den beste samlede valg, snf de er fortsatt relativt billig. De er lett tilgjengelig på mange auto deler butikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102375.html

Previous:
Next:

Tune Ups