Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan justere en Holley 650 Double Pumper

Den populære Holley 650 Double Pumper forgasseren har en rekke justeringer. I tillegg til å sette av tomgang og tomgangsblanding kan carb sin akselerator pumpen justeres. Riktig justering av flottøren nivå er også kritisk. Riktige justeringer på Holley 650 Double Pumper er avgjørende for å opprettholde kjørbarhet. Du trenger
SAE skiftenøkkel satt
skrutrekker
Turteller
Vakuummåler
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og flytte inaktiv fart skrue på forgasseren sammenhengen inn eller ut før riktig tomgangsturtall er oppnådd.
2

Fest en turteller på motoren og skru tomgangsskruen på forgasseren bunnplate på førersiden (US) av bilen. Juster til idle rpm er innenfor bilprodusentens anbefalinger.
3

Koble en vakuummåler til vakuum port i bunnen av forgasseren. Med motoren i gang, justere tomgangsblanding skruer på hver side av måleutstyret blokken inntil den høyeste vakuum er oppnådd. Etter justering av tomgangsblanding, må du nullstille tomgang.
4

Parker bilen på et plant underlag. Fjern synet plugg, som ligger nær brennstoffinnløp på siden av den drivstoffskål. Løsne låsemutteren omgir justeringsskruer på toppen av drivstoffskål. Med motoren i gang, juster flottøren nivå ved å skru justeringsskruen på toppen av drivstoffskål. Når riktig justert, vil drivstoffet bare piple ut av syne pluggen. Trekk til låsemutteren og erstatte synet plugg. Hver drivstoffskålen har en flåte som må justeres.
5

Juster akselerator pumpen overstyring våren. Dette er på den enden av akselerator pumpen betjeningsarmen. Stram eller løsne skruen for å komprimere eller slappe av våren, til selv den minste bevegelse av gassen aktiverer gasspedalen pumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102211.html

Previous:
Next:

Tune Ups