Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik fjerner Beslaglagt tennplugger

Som en del av rutinemessig vedlikehold på en motorvogn, må du jevnlig skifte tennplugger. Noen ganger, når du går for å fjerne en tennplugg vil du finne at det er fast, eller beslaglagt. Fjerne en beslaglagt tennplugg kan være frustrerende og tidkrevende. Men det kan gjøres med en liten albue fett og mye tålmodighet. Du trenger
Wrench
Penetrating olje spray
Vis flere instruksjoner
Fjerne Beslaglagt tennplugger
en

Finn den riktige plasseringen av tennplugger på motoren din. Mange biler har tennplugger på steder som er ekstremt vanskelig å få til, for eksempel nederst eller på siden av motoren. I slike tilfeller må du kanskje bruke en heis for å få tilgang til dem.
2

Trekk hetten av tennpluggen av tennpluggen.
3

Spray penetrerende olje ned i løpet av tennpluggen slik at oljen skaper et godt belegg rundt pluggen. Den gjennomtrengende olje skal hjelpe løsne noen buildup og rust som er årsak til tennpluggen å gripe.
4

Vent minst 10 minutter til en halv time. Dette vil gi oljen tid til å trenge oppbygging rundt tennpluggen. Jo lenger du venter jo bedre. De fleste mekanikere anbefaler å la den gjennomtrengende olje over natten.
5

Gi slutten av beslaglagt tennpluggen en mild trykk.
6

Drei tennpluggen å stramme det litt før prøver å fjerne det. Bruk en fastnøkkel til å skru pluggen med klokken. Deretter slår den mot klokken for å fjerne det. Litt stramme pluggen kan hjelpe løsne oppbygging rundt sine tråder.
7

Sug ut tennpluggen med olje igjen hvis det er fortsatt fast.
8

Slå på bilens motoren og la den varmes opp. Varmen vil hjelpe til å løsne gunk rundt pluggen, slik at oljen å komme dypere inn i tennpluggen sin tråd.
9

La motoren avkjøles, for ikke å sette deg selv i fare for en brannskader.
10

Gjenta trinn 1 til 4 inntil beslaglagt tennpluggen løsner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102629.html

Previous:
Next:

Tune Ups