Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan gjøre en Tune Up på en 95 Chevy Caprice

Fullfører rutinemessig vedlikehold på din Caprice vil sikre at kjøretøyet forblir i topp stand i mange år framover. En av de grunnleggende vedlikeholdsoppdrag for ditt kjøretøy er kjent som en "tune up." En tune up består vanligvis av en rekke små jobber som å endre tennplugger, tennplugg ledninger, og distributøren cap. Disse små prosjekter kan gjennomføres i garasjen i løpet av få timer. Du trenger
tennplugger
Spark plug ledninger
Fordelerlokk
Socket
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Caprice. Finn alle tennplugger som er i sylindrene i motoren. Trekk ut tennplugg ledninger fra tennpluggene ved å trekke dem av.
2

Følg tennplugg ledninger tilbake til bilens distributør cap. Koble ledningene fra distributør cap. Bruk skrutrekker til å fjerne skruene som holder distributør cap på plass. Fjern den gamle distributør cap.
3

Plasser den nye distributør cap på distributør. Bruk skrutrekkeren til å installere skruene som holder lokket på plass. Ta nye tennplugg ledninger og koble dem til de riktige terminaler på den nye distributøren cap.
4

Bruk en pipenøkkel å skru tennplugger fra sine sokler i motorens sylindre. Plasser en ny tennplugg i stikkontakten og installere tennpluggen i motoren. Snu kontakten til høyre for å stramme dem til 12 fot pounds, være forsiktig med å kryss-træ pluggen.
5

Koble den andre enden av tennplugg ledninger til hver av de nye tennplugger . Lukk panseret på Caprice.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102630.html

Previous:
Next:

Tune Ups