Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvor å Endre tennpluggen ledninger i en 1995 Tacoma

Det er viktig at du overvåke tilstanden til tennplugg ledninger på din 1995 Toyota Tacoma regelmessig. Du bør endre plugger og ledninger på 1995 Tacoma hver 60.000 miles, ifølge Toyota. Hvis du oppdager en skadet tennplugg ledning eller må skiftes ut før pluggene er endret, kan du endre ledningene separat. Du trenger ikke et servicesenter eller forhandler for å endre plugger eller ledninger på din Tacoma. Du kan endre dem hjemme i din egen oppkjørsel. Du trenger
Transformator fett
Klistremerker eller tape
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Tacoma og posisjon støtte stang for å holde panseret opp mens du arbeider.
2

Velg en tennplugg ledning til å begynne med. Endre én ledning om gangen for å unngå å forstyrre avfyring rekkefølge. Ta tak i gummi boot av ledningen på toppen av tennpluggen og vri det litt samtidig som du trekker opp. Støvelen vil koble og slipp.
3

Følg ledningen til distributøren enden og ta tak i støvelen. Vri støvelen litt samtidig som du trekker oppover for å fjerne det fra distributøren slutten.
4

Match ledningen du fjernet til en wire av samme lengde i ditt nye sett med tennplugg ledninger. Koble den ene enden til distributøren der du fjernet den gamle. Trykk støvelen godt ned til det klikker.
5

Sett inn en liten mengde dielektriske fett inne i gummistøvel på tennpluggen enden av ledningen. Trykk på gummi støvel rett ned på tennpluggen til du føler det klikker, låsing på plass.
6

Place et klistremerke eller en liten bit av tape på ledningen slik at du vet hvilken ledning du startet med. Gjenta prosessen for å endre en ledning i en tid før alle ledninger har blitt endret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102399.html

Previous:
Next:

Tune Ups