Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Feilsøking 4 Stroke Scootere

Fire-takts motorer er bensin-bare og krever ingen olje tilsetningsstoffer som en to-takts motor. Fire takts motorer blir ofte brukt på nyere metriske og amerikanske-laget motorsykler, scootere, mopeder, motoriserte skateboards og ATV. Feilsøking en fire-takts motor kan være enkelt og gjøres på noen få enkle trinn. Før du tar bilen til en profesjonell, utføre disse enkle trinnene først. De kan spare deg for penger og ytterligere komplikasjoner. Gass og elektrisk Systems

Se etter bensin i tanken og for eventuelle drivstofflekkasjer. Sjekk for plugget drivstoff filter, som vanligvis er på drivstoffslangen mellom tanken og forgasseren. Sjekk petcock for å se om det er i på-posisjon. En petcock er en liten rund-enhet som har en på /av spaken som leverer bensin til forgasseren. Petcocks er vanligvis på venstre side av kjøretøyet rett under gass-tank. Se etter løse eller ødelagte ledninger eller korroderte elektriske forbindelser og rengjør med anbefalte elektroniske rengjøringsmidler.
Kontroll tennpluggene

Coil ledninger er en viktig del av motoren og må kontrolleres. Korroderte eller skitne ledninger må rengjøres og eventuelt byttes. Fjern tennpluggene fra motoren og undersøke grundig. Det vil 03:59 tennplugger avhengig av størrelsen av motoren. Dårlige eller brent tennplugger må byttes.
Hvis du fremdeles trenger hjelp

sertifiserte teknikere er tilgjengelig dersom du trenger hjelp av en profesjonell. Se link i Ressurser for hjelp til å finne en.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102242.html

Previous:
Next:

Tune Ups