Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte tennplugg ledninger på en 1998 Chevy S-10 2,2

The 1998 Chevy S10 pickup med 2,2-liters motor har en av de følgende to forskjellige systemer for å fyre av tennplugger: Den første er en spole nær plugg system. Dette systemet bruker spiral pakninger og tennplugg ledninger kjører til pluggene. Det andre er et spolen over plugg-system som bruker en enkelt spole montert over hver tennplugg. Det er ingen tennplugg ledninger å endre på det andre systemet. Når lastebilen har spolen nær plugger system, tennplugg ledninger for det er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker. Du trenger
Wrench satt
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batteriet kabelen fra den negative batteripolen med en skiftenøkkel og isolere kabelen fra batteriet mens du arbeider. Det er viktig at det ikke er elektrisitet går til tenningen mens du arbeider på den.
2

Finn tennplugg ledninger som går fra coil pakker på ventilen dekselet på motoren til gnist plugger i topplokket. Velg en å starte med, og trekke over kabelen viklingslaget ved å holde i bagasjerommet og trekke ledningen rett utenfor terminalen på spolen. Ikke koble fra noen av de andre plugg ledninger ennå.
3

Følg ledningen ned til tennpluggen, så griper denne enden av ledningen ved oppstart på ledningen, så vel. Ved hjelp av en vridende bevegelse, løsne boot og trekk den rett av tennpluggen. Kast den gamle plug wire.
4

Velg en ny ledning fra settet og legge en liten skvett av dielektrisk fett på innsiden av støvlene i hver ende av kabelen. Skyv ledningen til spolen pakke terminal til den sitter, rute deretter ledningen til tennpluggen, med samme bane som den gamle ledningen som brukes. Skyv ledningen til tennpluggen. Det vil klikke på plass når den er skjøvet helt inn.
5

Flytte til neste sylinder og gjenta prosessen. Fortsett denne prosedyren, jobbe deg gjennom alle fire tennplugg ledninger. Installer negative batteriet kabelen på batteriet og trekk til festebolten med en skiftenøkkel.
6

Start S10 og kontroller at motoren går riktig. Hvis enda en plugg ledning er på plass eller ikke skikkelig koblet til pluggen eller coil, vil motoren ikke kjøre skikkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102371.html

Previous:
Next:

Tune Ups