Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Nødvendig verktøy for å Endre Fluid i en 4L80E Transmission

The 4L80E er en modell automatgir fra General Motors. Selv endre overføring væske på 4L80E er en rotete og litt vanskelig og kjedelig jobb, som har de verktøyene som trengs for å gjøre det er det ikke. De fleste hjem garasjer har verktøy for jobben: en bil jack, bukker, samle pan og pipenøkkel sett. Du vil kanskje også disponibel kirurgiske hansker for å holde hendene rene, en lommelykt i tilfelle du jobber om natten eller i et svakt område, og filler for å rydde opp eventuell olje som kan spraye på deg. Car Jack

Bilen jack bidrar til å løfte opp bilen. Mange biler leveres med manuell bil knekt som er lagret i bagasjerommet på bilen. Manuell bil knekt trenger et dekk jern for å hjelpe slå lageret som forlenger jack. En hydraulisk bil jack er dyrere, men det vil gjøre å løfte bilen lettere.
Jack Stands

Jack står at bilen er stabil mens du arbeider under den. De løfte bilen opp og holde det løftet. Du trenger to, en for hver side av bilen. Bukker er billig og selges på nesten alle auto butikker
Socket Wrench Set

Piper har to deler:. Det spesifikt størrelse socket og skralle. Den kontakten størrelsen du trenger avhenger av hva slags kjøretøy du har. Nesten alle sett av kontakter vil komme med den kontakten du trenger. Størrelsene er standardisert i metriske størrelser og tommer. Pipenøkkelsett varierer i pris etter hvor mange stikkontakter og tilbehør kommer i settet. Du kan kjøpe dem på nesten hvilken som helst jernvarehandel.
Samle Pan

samle pan brukes til å samle inn gamle girolje. Dette må være bred og dyp, spesielt hvis væsken ikke har blitt endret i svært lang tid. Den pan må også være i stand til å passe under bilen når den er løftet av jack stands. Auto butikker selger samle panner, noen så enkelt som en bøtte og andre med filtrering og gjenvinning funksjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102335.html

Previous:
Next:

Tune Ups