Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik Skift tennpluggene i en 2006 Expedition

Du må endre tennplugger i din Ford Expedition på 60.000 miles, noe som er dobbelt så lang som for mange andre biler. Tennpluggene må kanskje endre før, kan som forkullet eller deformert plugger forårsake dårlig motorytelse og gass kjørelengde. Fjerne og installere pluggene på 2006 Expedition er mye som gjør dette for andre kjøretøy, med bare en liten forskjell, avhengig av motortype. Arbeidet med hver plugg individuelt for å unngå å blande dem opp. Du vil trenge opptil seks plugger for en V6-motor og åtte for en V8. Du trenger
Spark plug ledning verktøyet
Sokkel /skralle
5/8-inch Plugghetter
Kan av komprimert luft
6-8 tennplugger
Anti- gripe sammensatte
5/16-inch gummislange
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Løsne lastebil batteri, løsne kabelen klemmen og den negative (svart ) kabel.
2

Trekk den elektriske kontakten for tennspolen, skru skruen med en skiftenøkkel og utvidelse socket, og fjern spolen pack. Dette er bare for en 5,4-liters V8-motor, hopper du til trinn 3 for andre
3

Grab den enkelte tennpluggen ved boot.. Trekk og vri for å koble den fra tennpluggen. En plug flytting verktøyet anbefales. Dra aldri i selve tynn tråd.
4

Fjern tennpluggen hull for rusk med trykkluft, skyting luften inn i hullet gjennom dysen sin. En sykkel luftpumpe kan også fungere.
5

Installer en 5/8-inch Plugghetter på skiftenøkkelen. Skru ut tennpluggen fra hullet sitt.
Installasjon
6

Påfør anti-seize compound på gjengene på den nye tennpluggen. Du trenger bare en tynn film av det sammensatte, og sørge for at ingen av det kommer på porselen eller elektroder.
7

Sett pluggen inn i en gummislange 5/16 tommer i diameter (fem på seks inches er en god lengde) med elektroder og tråder som stikker ut. Dette vil bidra til å installere plugger uten kryss-threading.
8

Twist og skru pluggen inn i hullet. Dersom slangen begynner å skli, er plug cross-threading. Ta ut pluggen og prøve igjen til pluggen er så tett som du kan få det for hånd.
9

Trekk støpslet resten av veien med Plugghetter.

10

Koble til tennpluggen eller installere den enkelte spole pakke med skrue og elektriske kontakten, deretter koble til batteriet kabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102492.html

Previous:
Next:

Tune Ups