Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

De beste måtene å endre Transmission Fluid

Transmission fluid er tyktflytende væske som gir smøring for de bevegelige delene inni overføring din. Den virker også som kjølemiddel og overfører kraften fra motoren til transmisjonen. Det finnes mange forskjellige typer overføring væsker, egnet for ulike typer kjøretøy. Automatiske girkasser, for eksempel, vil kreve automatgir væske, mens manuelle girkasser vil kreve regelmessig motorolje, tykt hypoid girolje og noen ganger automatgir væske i tillegg. Ulike spesifikasjoner ringe for ulike typer væske, som er vurdert i henhold til viskositet. Type F, for eksempel, anvendes for vade transmisjoner, og noen ganger på Toyota transmisjoner. Den beste måten å fortelle hva slags overføring væske er nødvendig er ved å konsultere bilens manual. Frekvens

Den anbefalte frekvensen for å endre overføring er ca hver 30 000 miles eller en gang annethvert år. Men hvis kjøretøyet er en nyere modell, produsert i løpet av de siste fem årene, bør du endre væsken oftere, ca hver 25 000 miles.
Gjenvinning

Auto verksteder vil vanligvis skylle overføring for deg. De fleste bruker en maskin som sirkulerer overføring flere ganger til den er ren. Selv om dette kan fjerne skitne rester fra sendingen din, kan det ikke føre til en fullstendig rengjøring av overføring væske. Du kan be om at glidemiddel butikken helt erstatte overføring væske, men etterlot seg en bit av den gamle væsken i ikke vil skade den nye væsken.
Filter
< p> Akkurat som det er viktig å erstatte overføring væske, er det viktig å sørge for at overføring filter er ivaretatt, ellers kunne erstatte overføring væske bevise meningsløst. Over tid, metall og plast sitter fast i filteret. Hvis dette skjer, kan filteret bryte ned og bli komprimert og begrense strømmen av girolje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102491.html

Previous:
Next:

Tune Ups