Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre en 1996 Jeep Cherokee Fuel Filter

The drivstoff filter på en 1996 Jeep Cherokee er en nødvendig komponent i drivstoffsystemet. Hvis drivstoffilteret blir tett, kan det hindre at motoren starter. Det er derfor at Jeep Cherokee produsenten anbefaler at drivstoff filteret skiftes på visse kjørelengde intervaller. Du kan finne de kjørelengde intervaller for å endre dieselfilter i din Jeep Cherokee bruksanvisningen. Du trenger
G7399 Fram Fuel Filter
liten bøtte
Ratchet
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Skru av bensinlokket og fjerne det fra gasstanken å avlaste presset ut av dieselfilter.
2

Finn drivstoffilter under sjåføren side hjulet godt. Fjern begge de drivstoffslanger ved å ta tak plastklemmene som forbinder drivstoffslangen til filteret og klem plastklemmene sammen og skyv linjen vekk fra filteret samtidig. Gjør dette til både drivstoff linjer på begge sider av dieselfilter. La overflødig drivstoff flyt inn i en liten bøtte eller beholder.
3

Fjern bolten som holder braketten klemme stengt over drivstoffilter med en skralle og riktig socket. Når du fjerner bolten, kan du skyve klemmen ut av dieselfilter.
4

Installer drivstoffilter innsiden av braketten med "I" tube mot gasstanken og " Out "rør som vender mot motoren. Bolt klemmen over drivstoff filtrere samme måte som det kom av med en skralle og riktig størrelse socket.
5

Skyv drivstoff linjer rett over innløp og utløp rør til du hører dem låse. Trekk deretter forsiktig tilbake på linjene for å sørge for at de er godt på plass.
6

Sett bensinlokket på igjen, og vri om nøkkelen av og på tre ganger for å tilføre drivstoff filter. Deretter sveiv motoren å la drivstoffet bla gjennom drivstoffslanger og motoren. Kontroller også drivstoffilteret og drivstoff linjer for lekkasjer mens motoren er i gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102358.html

Previous:
Next:

Tune Ups