Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan bytt tennplugger på en 1999 Jeep Wrangler Sport

The tennplugger på Jeep Wrangler motoren er plassert på siden av topplokket på passasjersiden av motoren. Tennpluggene konvertere strøm fra coil og tennplugg ledninger inn en gnist for å fyre av luft /drivstoff blandingen i sylinderen. Uten godt fungerende tennplugger, vil motoren ikke kjøre, og hvis pluggene er svært gamle eller slitte, kan det kjøre svært grov. Nye tennplugger er tilgjengelig gjennom forhandler eller en auto deler forhandler. Du trenger
Wrench satt
Spark plug socket
Ratchet
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Jeep din og finn den negative batterikabelen. Fjern bolten fra batteriet kabelenden med en fastnøkkel, og fjerne den negative kabelen fra batteriet. Isoler kabelen slik at den ikke kan komme i kontakt med minuspolen mens du arbeider.
2

Finn tennplugger og ledninger på passasjersiden av motoren. Fra og med den første sylinder, fjerner tennplugg ledningen fra tennpluggen, fatte ledningen ved oppstart. Ikke dra i ledningen selv eller du vil skade den. Legge kabelen til side.
3

Fjern tennpluggen fra sylinderen ved hjelp av en tennplugg socket og skralle. Slå tennpluggen mot klokken til den er fri fra trådene, og løft den ut av topplokk boringen. Kast den gamle tennpluggen.
4

Sett inn en ny tennplugg inn i topplokket bar med hendene. Starte den inn i trådene, skru den med urviseren til det begynner å tre inn i hodet. Stram helt ved å plassere en tennplugg socket og skralle på pluggen, og deretter snu den med klokken til den er stram.
5

Plasser en liten mengde dielektriske fett i tennpluggen boot og skyv det på den nye pluggen til du føler det klippet på toppen av pluggen. Flytt til neste tennplugg i kø, fjerne og erstatte det. Fortsett til alle tennpluggene er endret.
6

Installer den negative batterikabelen på minuspolen og stram bolten med en skiftenøkkel. Prøvekjør motoren for å sikre at det fungerer som det skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102364.html

Previous:
Next:

Tune Ups